FORGOT YOUR DETAILS?

Adria Matrix Axess M 680 SP

Brezkompromisno udobje na poti

Različne notranje razporeditve za različne potrebe

Adria Matrix Axess M 680 SP

Brezkompromisno udobje na poti

Moderno in sveže pohištvo z ambientalno osvetlitvijo

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Adria Matrix Axess M 680 SP (2015)

Brezkompromisno udobje na poti

Matrix Axess vam ponuja kar največ v vseh situacijah. Privlačen na oko, udoben in prostoren avtodom, ki se ponaša z atraktivno aerodinamično obliko in ugodno nizko porabo goriva. Matrix axess je lahkotno vodljiv in prijeten sopotnik na potovanju.

Zunanjost

Glavna značilnost avtodoma Matrix axess je njegova atraktivna “crossover” oblika, ki je enkraten kompromis med prostornostjo velikega družinskega avtodoma z nadstreškom (mansardo) in nizko bočno silhueto polintegriranega avtodoma. To je zanesljiv avtodom, v katerem boste doživeli veliko nepozabnih trenutkov na vaših potovanjih.

Notranjost

Notranjost avtodomov iz serije Matrix Axess je opremljena s sodobno oblikovanim pohištvom in udobnim oblazinjenjem. Edinstvena 3 nivojska dvižna postelja ne ponuja le udobnega spanja, ampak tudi odlične možnosti shranjevanja vaše priročne prtljage med potovanjem. Prostorna kopalnica in dobro opremljena kuhinja z velikim hladilnikom in dovolj delovne površine navdušita še tako zahtevnega popotnika. V tem avtodomu je vse podrejeno funkcionalnosti in uporabnosti ter udobju potnikov.

Adria Matrix Axess M 680

S preoblikovanjem in znižanjem ter premikom zvišanega dela oziroma alkovna (mansarde) proti sredini avtodoma, so v novomeški Adria mobil dosegli ugodnejšo aerodinamiko ter s tem nižjo porabo goriva, vendar istočasno ohranili družinsko spalno in prostorsko udobje notranjosti mansardnega avtodoma. Vse to so zapakirali v atraktivno in lično t.i. “crossover” zunanjo obliko.

Oznaka axess pomeni manj luksuzno izvedenko uspešnega modela Adria Matrix, ki pa popotnika ne razočara in prikrajša za nobeno bistveno lastnost, ki jo nudi ta serija. Razlike so v nekaterih detajlih in odtenkih pohištva.

V naši floti imamo na razpolago dva, pri popotnikih najbolj zaželena in priljubljena tlorisa, M 680 SP in M 680 SL. Bistvena razlika med tema tlorisoma je v postavitvi in obliki zadnje postelje.

Pri M 680 SP je postelja zakonska in postavljena prečno na smer vožnje. Pri M 680 SL pa so dve ločeni postelji nameščeni vzdolžno na smer vožnje, vmes med njima pa je dostop, iz katerega se lahko pripravi še tretja postelja za manjšega člana posadke.

Oba tlorisa sta namenjena potovanju petih popotnikov. Vsak izmed njih ima tudi svoj varnostni pas in vzglavnik. 4 varnostni pasovi so tritočkovni.

V tem avtodomu lahko udobno prespi pet do šest popotnikov na treh ločenih zakonskih posteljah. Glavna prednost in posebnost bivalnega dela je 3-nivojska dvižna postelja velikosti 190 x 138 centimetrov nad jedilniško garnituro. Ta postelja se z enostavno sprostitvijo varovala z lahkoto spusti izpod stropa avtodoma. Tudi v najnižjem položaju še omogoča prehod v vozniško kabino oziroma spanje na 3.postelji, ki se pripravi iz jedilniške garniture. Trinivojska višina dvižne postelje omogoča tudi možnosti prevoza manjših kosov priročne prtljage (torbe, nahrbtniki…) ali posteljnine.

Ob dveh vseskozi pripravljenih posteljah zakonskih dimenzij so tudi daljša potovanja, kjer se prenočuje na mestih, kamor popotniško družbo zanese pot, povsem enostavno opravilo, saj v primeru, da z avtodomom potujejo štirje popotniki, ni potrebno sestavljati postelje in nameščati posteljnine, blazin…

Pri notranjosti poleg udobnih postelj zagotovo popotnike navduši tudi kopalnica (ločena tuš kabina s trdimi vrati) ter kuhinja z zajetnimi in svetlimi delavnimi površinami. V kuhinji je dovolj prostornih predalov in omaric, namenjenih shranjevanju živil in kuhinjske opreme ter pripomočkov. Za piko na i je tu še velik 190-litrski hladilnik z ločenim zamrzovalnikom, ki uporablja enega izmed treh virov energije (220 V in 12 V ter plin iz jeklenke).

Za garderobo je na voljo po avtodomu kar nekaj omar in predalov, kamor lahko poleg garderobe in posteljnine ter obutve pospravite tudi nepogrešljive pripomočke najmlajših popotnikov. Za shranjevanje večjih stvari in športnih pripomočkov, je na voljo še skoraj prava garaža pod zadnjo posteljo avtodoma. Ta prostor je dostopen od zunaj z obeh strani avtodoma.

Za kolesarske navdušence, pa tako kot pri vseh naših avtodomih, nudimo tudi možnost doplačila in izposoje prtljažnika za 4 kolesa skupaj z označevalno tablo, ki je nameščen na zadnji steni avtodoma.

Del standardne opreme naših avtodomov so kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in mizica, tenda, električni priključki in podaljšek, podloge za izravnavo vozila, cev za nalivanje vode ter bivalna klima (220 V).

Adria Matrix Axess M 680 SP - tloris
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 250)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 5b
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 96 KW- 130 KM
Leto proizvodnje 2015
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 7,37 m
Širina avtodoma 2,30 m
Višina avtodoma 2,83 m + bivalna klima= 3,13 m
Notranja višina v avtodomu 1,98 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2948 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 5
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, ASR, meglenke – spredaj, centralno daljinsko zaklepanje kabine, servo volan, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal, vrtljiva sedeža v kabini vozila z nasloni za roke, motorna klimatska naprava v kabini vozila, tempomat, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, , komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, zastiralo na steklih kabine, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 4 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor-Thule dolžine 4,5 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, podloge za niveliranje avtodoma, bivalna klima-220 V

Adria Matrix Axess M 680
Adria Matrix Axess M 680
Adria Matrix Axess M 680
Adria Matrix Axess M 680

 

Adria Matrix Axess M 680
Adria Matrix Axess M 680
Adria Matrix Axess M 680
Adria Matrix Axess M 680
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2019
04.12. – 31.12.2019
 

 • 117 €
 • 106 €
 • 100 €
 • 94 €
 • 89 €
 • 425 €

srednja sezona


01.04. – 18.04.2019
06.05. – 20.06.2019
26.08. – 03.12.2019

 • 128 €
 • 116 €
 • 109 €
 • 103 €
 • 97 €
 • 458 €

visoka sezona


19.04. – 05.05.2019
21.06. – 25.08.2019
 

 • 152 €
 • 138 €
 • 130 €
 • 123 €
 • 116 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.000 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10% popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 99 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo nosilca za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving Flexo in Adria Twin SLX je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL in Adria Compact SLS nimata možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4 €/dan.

Zaradi konstrukcije avtodoma Adria Compact SLS Plus z izvlečno zadnjo steno zanj ne nudimo nosilca za kolesa!

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. V primeru najema avtodoma za 21 dni ali več, omejitve prevoženih kilometrov ni.

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen, razen v primeru posebnih dogovorov. Za prvomajske počitnice je možen najem v trajanju minimalno 9 dni!

Dodatna oprema v naših avtodomih:

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Flexo SP in Twin SLX), inverter 12V/220V-150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: november 2018

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Adria Matrix Axess M 680 SP bel (2015)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh