FORGOT YOUR DETAILS?

Adria Matrix Platinum M 670 SL

Adria Matrix Platinum M 670 SL

Atraktiven avtodom za najzahtevnejše

Atraktivna pojava, s katero vas bodo opazili

Adria Matrix Platinum M 670 SL

Adria Matrix Platinum M 670 SL

Atraktiven avtodom za najzahtevnejše

Zadovoljstvo in udobje med bivanjem in vožnjo

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Adria Matrix Platinum M 670 SL (2017)

Atraktiven avtodom za najzahtevnejše

Avtodom Adria Matrix Platinum collections je eden izmed zagotovo najatraktivnejših in najpriljubljenejših avtodomov. Že priznano udobje in zadovoljstvo pri bivanju in potovanju pri avtodomih Matrix je pri tem avtodomu dopolnjeno še z atraktivnim izgledom in bogato opremo. Poglavitna prednost in lastnost tega avtodoma je še vedno v srednjem delu avtodoma električna dvižna postelja. Zunanjost tega avtodoma je izdelana iz kombinacije aluminija in poliestra ter dopolnjena z atraktivno grafiko. Avtodom Matrix Platinum Collection se ponaša poleg atraktivnega izgleda tudi s posebnimi in izbranimi kvalitetnimi materiali za prevleke sedežev in blazin, oblikovanih posebej ob jubileju podjetja.

S prenovljeno zunanjostjo osnovnega vozila Fiat Ducato v letu 2015, je osvežen in posodobljen ter z atraktivno poslikavo dopolnjen tudi bivalni del avtodoma. Ponaša še z bolj aerodinamično stransko silhueto in z več notranje višine v bivalnem delu, s širšimi (600 mm) vhodnimi vrati in spremenjeno ter obogateno notranja razporeditev (V-kuhinja in ločen WC ter kopalnica)…

Zunanjost

Matrixovo aerodinamično obliko dopolnjuje atraktivna zunanja grafika in velika temna okna. Stene bivalnega dela avtodoma in tudi stene so elegantne srebrne barve. Streha je izdelana iz odpornega poliestra, stene pa iz kvalitenega aluminija. Kjerkoli se boste z njim pojavili, vas bodo opazili, saj atraktivna pojava tega avtodoma zbuja obilo navdušenja in odobravanja.

Notranjost

Prostoren Matrix je avtodom, ki vam ponuja vse, kar želite in potrebujete za idealno potovanje ali počitnikovanje. Sem šteje prostorna sedežna skupina, moderna in dobro opremljena V-kuhinja. Ne manjka niti LED osvetlitev notranjosti. Funkcionalno in estetsko izpopolnjeno pohištvo ter udobno oblazinjenje vam zagotavljata zadovoljstvo in udobje med bivanjem in vožnjo.

Adria Matrix Platinum M 670 SL

Dopolnjen polintegriran avtodom Adria Matrix Platinum collection spada v tako imenovan razred avtodomov crossover. Bistvena odlika in prednost te vrste avtodomov je oblika, ki je inovativna kombinacija polintegriranega in mansardnega avtodoma. V takih avtodomih so združili dobre lastnosti teh dveh, do sedaj najpogostejših tipov avtodomov. Matrix je v veliki meri združil prostornost in zračnost mansardnega avtodoma z aerodinamičnim nizkim bočni profilom polintegriranega avtodoma.

Zaradi premišljenega oblikovanja pohištva in notranje opreme je v tem avtodomu dovolj prostora za pet popotnikov. Vsak od njih sedi na udobnem sedežu opremljenem z vzglavnikom in varnostnim pasom. Po udobju med vožnjo in ergonomiji izstopata sedeža v kabini vozila. Ta sedeža se med počitkom lahko zavrtita nazaj proti bivalnemu delu avtodoma. S tem dobimo v avtodomu dva udobna fotelja, skoraj tako kot v vaši domači dnevni sobi.

Zadnji del avtodoma nudi na široki zakonski postelji z dvema vzdolžnima ležiščema in vmesnim dostopom, kar tudi dvema starejšima popotnikoma nudi možnost enostavnega dostopa do ležišča in pravega počitka. Pod to posteljo je velik prtljažni prostor, dostopen z obeh strani avtodoma skozi široka vrata. Tu boste lahko shranili počitniško opremo, športne rekvizite in še kaj drugega, kar ne morete pogrešati na vašem potovanju ali počitnikovanju.

Osrednji del avtodoma je jedilniška L-sedežna garnitura, nad katero je druga zakonska postelja. Ta je ena izmed najbolj inovativnih in uporabnih stvari v tem avtodomu, tudi v tej posodobljeni atraktivnejši izdaji Matrixa. Najpomembnejša lastnost te postelje je to, da jo takrat, ko jo potrebujete, spustite s pomočjo elektromotorjev izpod stropa avtodoma. Potem, ko pa je ne potrebujete več, pa jo elegantno tudi s pomočjo elektromotorjev, potisnete nazaj pod strop avtodoma. Na tej postelji lahko počivata dva popotnika. Za več svetlobe in zraka je na sprednjem delu strehe avtodoma nameščeno veliko strešno okno.

Peti popotniki lahko počiva na postelji, ki se jo pripravi iz spuščene mize ter sestavi iz blazin sedežne garniture.

V tem avtodomu boste našli veliko uporabnih detajlov in opreme, ki skrbijo za to, da se popotniki res dobro počutijo in uživajo na potovanju (udobni in ergonomsko oblikovani sedeži ter bivalna sedežna skupina oblečeni v elegantno prevleke, motorna klimatska naprava, tenda dolžine 4,5 m, tempomat, plinska peč Truma, pravi plinski štedilnik s tremi gorilci in avtomatskim vžiganjem, prostoren 170 l hladilnik, ki deluje na plin/12 V/ 220 V, seveda z ločenim zamrzovalnikom in avtomatskim izbiranjem vira energije, bivalna klimatska naprava-220 V, inverter 12 V/220 V -300W, daljinsko centralno zaklepanje vse vrat, tudi vrat v bivalni del,…).

Za kolesarske navdušence nudimo ob doplačilu možnost, da namestimo prtljažnik za štiri kolesa na zadnjo steno avtodoma.

Lahkotna vožnja in udobno bivanje na potovanju s tem avtodomom vas kar vabi, da se z njim odpravite, lahko morda do Nordkapa , ali do Gibraltarja, ali do Bosforja ali še čez, … ali na vedno priljubljeni Jadran… le vi si postavljate meje do kje boste šli…

Adria Matrix Platinum M 670 SL - tloris
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 250)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 5b
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 110 KW – 150 KM
Leto proizvodnje 2016
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 7,38 m
Širina avtodoma 2,30 m
Višina avtodoma 2,81 m + bivalna klima= 3,10 m
Notranja višina v avtodomu 2,00 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2958 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 5
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal, vrtljiva sedeža v kabini vozila z nasloni za roke, motorna klimatska naprava v kabini vozila, tempomat, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, zastiralo na steklih kabine, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 4 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor-Thule dolžine 4,5 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, podloge za niveliranje avtodoma, bivalna klima-220 V

Adria Matrix Platinum M 670 SL
Adria Matrix Platinum M 670 SL
Adria Matrix Platinum M 670 SL
Adria Matrix Platinum M 670 SL

 

Adria Matrix Platinum M 670 SL
Adria Matrix Platinum M 670 SL
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2019
04.12. – 31.12.2019
 

 • 127 €
 • 115 €
 • 108 €
 • 103 €
 • 97 €
 • 455 €

srednja sezona


01.04. – 18.04.2019
06.05. – 20.06.2019
26.08. – 03.12.2019

 • 139 €
 • 126 €
 • 118 €
 • 112 €
 • 106 €
 • 491 €

visoka sezona


19.04. – 05.05.2019
21.06. – 25.08.2019
 

 • 165 €
 • 150 €
 • 141 €
 • 134 €
 • 126 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.200 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10% popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 99 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo nosilca za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving Flexo in Adria Twin SLX je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL in Adria Compact SLS nimata možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4 €/dan.

Zaradi konstrukcije avtodoma Adria Compact SLS Plus z izvlečno zadnjo steno zanj ne nudimo nosilca za kolesa!

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. V primeru najema avtodoma za 21 dni ali več, omejitve prevoženih kilometrov ni.

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen, razen v primeru posebnih dogovorov. Za prvomajske počitnice je možen najem v trajanju minimalno 9 dni!

Dodatna oprema v naših avtodomih:

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Flexo SP in Twin SLX), inverter 12V/220V-150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: november 2018

oktober 2019

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Adria Matrix Platinum M 670 SL (2017)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh