FORGOT YOUR DETAILS?

Adria Sonic Plus I 700 SL

Najnovejše v modernem razkošju - brez kompromisov

Atraktivna zunanjost in luksuzna notranjost

Adria Sonic Plus I 700 SL

Najnovejše v modernem razkošju - brez kompromisov

Dizajn, ki bo zadovoljil tudi najzahtevnejše

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Adria Sonic Plus I 700 SL (2020)

Najnovejše v modernem razkošju – brez kompromisov

Atraktiven avtodom Adria Sonic Plus I 700 SL pripada drugi generaciji tega modela integriranega avtodoma. Celoten avtodom je skladno oblikovan. Kamor koli se boste pripeljali z njim, vedno boste poželi obilo pohval na račun atraktivne zunanjosti in notranjosti avtodoma. V tem avtodomu je vse podrejeno popolnemu udobju in zadovoljstvu potnikov.

Zunanjost

Čiste linije in elegantna oblika avtodoma Adria Sonic Plus 700 SL so dopolnjene z novo zadnjo steno avtodoma z vodoravnimi lučmi in v slogu prestižnejših osebnih avtomobilov izdelano sprednjo kromirano masko. Aerodinamična oblika in učinkovit motor Fiat 2,3 JTD Euro 6 s 109 KW (150 KM) zagotavljata udobno potovanje s tem avtodomom. Učinkovite sprednje luči skupaj z LED dnevnimi lučmi in meglenkami, ogromno vetrobransko steklo in visoko nameščena vzvratna stranska ogledala zagotavljajo dober pregled nad dogajanjem med vožnjo in varno potovanje, tako podnevi kot ponoči.

Notranjost

Notranjost Sonica bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. Skrbno načrtovana in izdelana kvalitetna notranja oprema v kombinaciji z udobnim oblazinjenjem in številnimi LED svetili z možnostjo prilagoditve, zagotavlja udobno potovanje in počutje v tem avtodomu. Vsa ležišča v avtodomu so opremljena s pravimi vzmetnicami. Prostorna vzdolžna zakonska postelja v zadnjem delu avtodoma je oblikovana v hotelskem slogu. V sprednjem delu se izpod stropa nad vozniško kabino s pomočjo elektromotorjev spusti še druga zakonska postelja. Nad njo je veliko trapezno panoramsko okno. Prostorna sedežna skupina v obliki črke “L” zagotavlja dovolj prostora za počitek ali druženje. V osrednjem delu avtodoma se nahaja dobro opremljena V-kuhinja z velikim hladilnikom in sodobnim plinskim štedilnikom. Toaletni prostori so med sabo povsem ločeni. Na eni strani avtodoma je samostojen WC z umivalnikom, na drugi strani hodnika pa samostojna tuš kabina. V avtodomu je tudi USB vtičnica in nadzorna plošča z zaslonom na dotik za upravljanje. Za ogrevanje skrbi najnovejše generacije ogrevanja Truma.

Adria Sonic Plus I 700 SP

Najbolj prestižen in najatraktivnejši avtodom Adria Sonic Plus I 700 SP je edini integriran avtodom v naši floti. Ta avtodom se odlikujejo po aerodinamični in atraktivni silhueti ter udobnem in prostornem bivalnem delu.

Z domišljeno zasnovo in kvalitetno izdelavo nudi visoko raven bivalnega udobja. Namenjen je štirim potnikom. Sedijo na udobnih sedežih v sedežni garnituri v obliki črke “L” in vrhunskih vrtljivih sedežih v kabinskem delu avtodoma. Zasnova avtodoma omogoča, da je vozniška kabina del bivalnega prostora.

Pri snovanju in izbiri opreme avtodoma je bila pozornost posvečena neokrnjenemu udobju bivanja in potovanja. To zagotavlja širša vhodna vrata 600 mm v bivalni del avtodoma, motorna klimatska naprava, sistem zastiranja vseh steklenih površin v kabini vozila in celotnem avtodomu, tenda dolžine 4,5 m, tempomat, plinska peč Truma Combi 6 z razpihovanjem toplega zraka po vsem avtodomu, pravi plinski štedilnik s tremi ločenimi gorilci in avtomatskim vžiganjem, prostoren 175 l hladilnik, ki deluje na plin/12V/220V z ločenim zamrzovalnikom in avtomatskim izborom vira energije, inverter 12 V/220V-300W, dnevne LED luči, zračne blazine na zadnji premi avtodoma, sprednje meglenke, LED dnevne luči, …

S tem avtodomom boste z veseljem in v popolnem udobju premagovali tudi največje razdalje. V njem najdete vse, kar mora imeti imajo najudobnejši avtodom, da se potniki v njem ves čas potovanja dobro počutijo in uživajo na poti.

Adria Sonic Plus I 700 SP - tloris

Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 290)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 109 KW- 150 KM
Leto proizvodnje 2017
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 7,52 m
Širina Avtodoma 2,33 m
Višina avtodoma 2,95 m + bivalna klima= 3,20 m
Notranja višina v avtodomu 2,04 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 3130 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 4
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, ASR, centralno daljinsko zaklepanje kabine in vrat bivalnega dela, servo volan, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, dnevne LED luči, meglenke spredaj, električni pomik stekel (voznik) in ogledal, vrtljiva sedeža v kabini vozila z nasloni za roke, motorna klimatska naprava v kabini vozila, parkirni senzorji zadaj, tempomat, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom, CD-jem SD kartico ter navigacijo, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 4 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor Thule 4,5 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, podloge za niveliranje avtodoma, bivalna klima (220 V)

Adria Sonic Plus I 700 SP
Adria Sonic Plus I 700 SP
Adria Sonic Plus I 700 SP
Adria Sonic Plus I 700 SP

 

Adria Sonic Plus I 700 SP
Adria Sonic Plus I 700 SP
Adria Sonic Plus I 700 SP
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2023
08.11. – 31.12.2023

 • 217 €
 • 194 €
 • 186 €
 • 180 €
 • 175 €
 • 739 €

srednja sezona


01.04. – 19.04.2023
10.05. – 15.06.2023
30.08. – 07.11.2023

 • 239 €
 • 213 €
 • 205 €
 • 198 €
 • 192 €
 • 802 €

visoka sezona


20.04. – 09.05.2023
16.06. – 29.08.2023

 • 274 €
 • 245 €
 • 235 €
 • 228 €
 • 221 €
 • Ni možno!

Varščina: 2.200 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 145 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving V60 SP, Sunliving V65 SL in Adria Twin SL je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4,9 €/dan.

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. Doplačilo za več prevožene km (omejitev 400 km/ dan – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni).

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. Za prvomajske počitnice je možen najem minimalno 9 dni! Najem krajši od 3 dni ni možen!

Dodatna oprema v vseh naših avtodomih

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Sunliving V 60 SP), inverter 12V /220V-150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

Za čas trajanja najema avtodoma vam nudimo tudi brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na vašo odgovornost.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Pridržujemo si pravico do popravkov zaradi napak pri vnosov podatkov. Za morebitne napake se opravičujemo! Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: 01. 01. 2023

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Adria Sonic Plus I 700 SL (2020)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh