FORGOT YOUR DETAILS?

Adria Twin 600 SP Family ISO

Za mlade družine in raziskovalce

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Adria Twin 600 SP Family ISO (2023)

Za mlade družine in raziskovalce

Z avtodomom Adria Twin 600 SP Family se lahko odpravite vsepovsod vsi skupaj v dvoje ali z vašo mlado družinico. Vaši cilji so lahko tudi idilična in živahna mesta, stare vasice ali osamljene plaže. Udoben in funkcionalen avtodom Adria Twin 600 SP Family z dolžino 5,99 m z inovativnimi rešitvami nudi udobje v bivalnem delu in v vozniški kabini.

Zunanjost

Varno in udobno vožnjo zagotavlja sodobna in preizkušena konstrukcija osnovnega vozila Citroen Jumper s 165 KM. V bivalni del udobno vstopite skozi široka drsna bočna stranska vrata. Pod veliko zadnjo prečno posteljo je prostoren in skozi zadnja krilna vrata lahko dostopen prtljažni prostor. Nad spodnjo posteljo je še zgornja nekaj manjša postelja, namenjena mlajšim članom potovalne druščine.

Notranjost

Prilagodljivost in udobnost notranjosti tega avtodoma je ena izmed njegovih glavnih značilnosti. Notranjost z udobnim dnevnim prostorom je osvetljena z varčno LED razsvetljavo. Na vsaki od udobnih prečnih posteljah v zadnjem delu avtodoma je dovolj prostora za počitek dveh popotnikov. Kuhinja s štedilnikom in z 90 l hladilnikom z ločenim zamrzovalnikom je pomemben del avtodoma. Poleg nje je raztegljiva sedežna garnitura –dineta. Le-ta je sestavljena iz udobne sedežne klopi z dvema varnostnima pasovoma in dveh vrtljivih kabinskih sedežev. Toaletni prostor s kopalnico je oblikovan za zagotavljanje udobja in zadovoljstva popotnikov.

Adria Twin 600 SP Family ISO

Z našim atraktivnim in udobnim avtodom Adria Twin 600 SP Family se lahko odpravite na vaše nepozabne izlete, zasanjana potovanje v dvoje z obilo romantike ali s svojo mlado družinico na svoja prva popotovanja. Celotna zasnova in izdelava bivalnega dela je plod dela Adria Mobil iz Novega mesta. Tehnična osnova tega avtodoma je priljubljen kombi Citroen Jumper. Poganja ga sodoben in varčen Euro 6 diesel motor s 165 KM (121 kW).

Navdušeni boste nad kvalitetno izdelano notranjostjo z udobno sedežno klopjo v dineti z zložljivo mizo in dvema vrtljiva kabinskima sedežema.

V zadnjem delu avtodoma sta dve prečni postelji (spodnja z merami 195 x140/145 cm in zgornja z merami 175 x 130 cm). Del zgornje postelje se lahko umakne, s čimer je omogočen lažji dostop do spodnje postelje. V ta prtljažni prostor pod spodnjo posteljo boste lahko odložili prtljago, športne rekvizite, kamping opremo, igrače, …

Za udobje v vročih poletnih mesecih bosta v avtodomu bosta poskrbeli dve klimatski napravi. Na strehi vozila je klimatska naprava na električno energijo 220 V, ki vam bo ohladila notranjost, ko boste priključeni na električno omrežje. Med vožnjo pa vas bo hladila motorna klimatska naprava.

V hladnejših dneh boste avtodom lahko ogreli s pečjo na diesel gorivo Webasto.

Svoje zaloge hrane si v tem avtodomu lahko shranite v 90 litrskem hladilniku z ločenim zamrzovalnikom in delovanjem na 12 V. Za brezskrbno delovanje le-tega v sončnih dneh je na strehi tudi sončna celica 160 W, ki zagotavlja električno energijo za hladilnik. V kuhinji je plinski kuhalnik z 2 gorilcema in pomivalno korito s pipo. Na vseh oknih v avtodomu, tako bočnih, kot strešnih, so nameščeni senčniki in komarniki, ki je tudi na velikih drsnih vratih. Vetrobransko steklo in bočna stekla v kabini so opremljena z zastirali.

Ta avtodom je namenjen potovanju dveh odraslih popotnikov ali mlajše do največ štiričlanske družina. Za varnost med vožnjo je poskrbljeno s štirimi sedeži z avtomatskimi tritočkovnimi varnostnimi pasovi in 2X ISOFIX nastavki.

Kolesarji bodo zadovoljni, da je tudi na tem avtodomu možnost namestitve nosilca za dva kolesa na zadnjih vratih (na voljo za doplačilo).

Ta avtodom je idealen za prve korake oziroma prve poti z avtodomom v svet. To velja tako za najbolj aktivne raziskovalce kot tudi za starejše, saj je ta avtodom s svojimi zunanjimi dimenzijami, zelo prijazen tudi do voznika.

Adria Twin 600 SP Family ISO - tloris
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Citroen Jumper 35H 2,2 JTD
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6 D final z Ad blue
Delovna prostornina / moč (kW-KM) 2179 cm³/ 118 kW – 165 KM
Leto proizvodnje 2023
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 5,99 m
Širina avtodoma 2,05 m
Višina avtodoma 2,65 m oz. 2,99 m s klimo
Notranja višina v avtodomu 1,90 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2896 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 4
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, ASR, servo volan, centralno daljinsko zaklepanje vrat kabine, prtljažnih vrat in drsnih vrat bivalnega dela, vrtljiva sedeža v kabini vozila, 2xISOFIX nastavki, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal v kabini, tempomat, motorna klimatska naprava v kabini vozila, bivalna klimatska naprava na strehi avtodoma (220 V), rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio DAB+ z USB vhodom , komarniki na vseh oknih in na drsnih vratih, vzvratna kamera z displejem v vzvratnem ogledalu, sončna celica na strehi za pridobivanje električne energije (150 W) z regulatorjem, asistent za branje črt, dežni senzor.

Adria Twin 600 SP Family ISO
Adria Twin 640 SLB Plus ISO
Adria Twin 640 SLB Plus ISO
Adria Twin 640 SLB Plus ISO

 

Adria Twin 640 SLB Plus ISO
Adria Twin 640 SLB Plus ISO
Adria Twin 640 SLB Plus ISO
Adria Twin 640 SLB Plus ISO
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 27.03.2024
05.11. – 31.12.2024
 

 • 134 €
 • 116 €
 • 111 €
 • 109 €
 • 106 €
 • 526 €

srednja sezona


28.03. – 23.04.2024
06.05. – 19.06.2024
30.08. – 04.11.2024

 • 147 €
 • 128 €
 • 123 €
 • 120 €
 • 116 €
 • 567 €

visoka sezona


24.04. – 07.05.2024
20.06. – 29.08.2024
 

 • 167 €
 • 145 €
 • 140 €
 • 136 €
 • 132 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.400 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o.

Doplačilo za več prevoženih km (omejitev 400 km povprečno prevoženih kilometrov na dan najema avtodoma – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni).

0,35 €/km

* Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev za 3-4 kolesa, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za KOMBI AVTODOME je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Nosilci niso primerni za električna kolesa!

5,00 €/dan

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom! Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma.

do 10 % dodatnega popusta za naše zveste stranke

** Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. V visoki sezoni možen samo najem z začetkom in zaključkom v soboto. Za prvomajske in krompirjeve počitnice je možen najem minimalno 9 dni!

Dodatna oprema v vseh naših avtodomih: preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma), avtoradio z USB vhodom, izravnalne podloge.

Brez doplačila!

Brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na izključno in v celoti na vašo odgovornost za čas trajanja najema avtodoma. Nimamo sklenjenih nobenih dodatnih zavarovanj za parkirana vozila in ne prevzemamo nobene odgovornosti!

Brez doplačila!

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Možne so tudi napake v izdelavi cenika, za kar se vam iskreno opravičujemo. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum izdaje: 20.11.2023
Izdajatelj: Odasa d.o.o. Trebnje

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Adria Twin 600 SP Family ISO (2023)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh