FORGOT YOUR DETAILS?

Adria Twin 640 SGX supreme ISO

Za zahtevne popotnike

Zanesljiv sopotnik ustvarjen za vaša raziskovanja.

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Adria Twin 640 SGX supreme ISO (2023)

Za zahtevne popotnike

Z avtodomom vrhunskim Adria Twin 640 SGX supreme se lahko odpravite vsepovsod. Predstavlja vrhunski model avtodoma, ki združuje udobje, funkcionalnost in sodoben dizajn na relativno skromni dolžini vozila. S premišljeno in prilagodljivo notranjostjo nudi udobno potovanje. Vaši cilji so omejeni samo z vašimi željami in zamislimi. Vse vam je dosegljivo, od idiličnih vasic, živahnih mest, ali osamljenih plaž. Lahko pa se odločite tudi za obisk koncertov, poslovnih dogodkov ali sejmov. Od ostalih tovrstnih avtodomov se razlikuje po velikem sprednjem strešnem oknu, ki spusti podnevi veliko svetlobe v notranjost avtodoma. Seveda je to okno vedno možno zasenčit s senčilom.

Zunanjost

Atraktivna oblika avtodoma je dopolnjena z elegantnimi nalepkami Adria. Varno in udobno vožnjo zagotavlja sodobna in preizkušena konstrukcija osnovnega vozila Citroen dopolnjena z bogato opremo (senzor za dež, opozorilo za zapuščanje voznega pasu,…). V bivalni del udobno vstopite skozi široka drsna bočna stranska vrata. Pod veliko zadnjo posteljo je prostoren in skozi zadnja krilna vrata lahko dostopen prtljažni prostor. Ta postelja je nastavljiva po višini s pomočje elektrike. Tako, da si lahko prilagodite višino prtljažnega prostora. Ta avtodom je zanesljiv sopotnik in ustvarjen za vaša raziskovanja, odkrivanje naravnih lepot in znamenitosti, iskanja skritih kotičkov.

Notranjost

Prilagodljiva notranjost tega avtodoma je njegova glavna značilnost. Oblikovana je sodobno in atraktivno, kar poudari še LED razsvetljava. Na po višini nastavljivi vzdolžni postelji v zadnjem delu avtodoma je dovolj prostora za počitek dveh popotnikov. Ta avtodom ponuja možnost, da dvignete posteljo v višji položaj, in spodaj shranite dragoceno kolo, potovalno opremo, vendar boste s sopotnikom lahko še vedno udobno počivala na postelji. Pomemben element na poti je tudi kuhinja z 90 l hladilnikom z ločenim zamrzovalnikom, ki deluje na 12 V. Toaletni prostor je sodobno in praktično oblikovan, kjer izstopa vrtljiva pregradna stena. V tem avtodomu imate veliko udobja in zadovoljstva na relativno majhnem prostoru.

Adria Twin 640 SGX supreme ISO

Z našim atraktivnim in udobnim avtodom Adria Twin 640 SGX supreme se lahko odpravite na vaše nepozabne izlete in zasanjana potovanje. Adria Mobil iz Novega mesta se je podpisala pod inovativno zasnovo in kakovostno izvedbo bivalnega dela tega avtodoma. Tehnična osnova tega avtodoma je priljubljen kombi Citroen Jumper z najmočnejšim motorjem Euro 6 diesel motor s 165 KM (121 kW).

Kvalitetno izdelana svetla notranjost z udobno sedežno klopjo v dineti z zložljivo in nastavljivo jedilno mizo ter dvema vrtljiva kabinskima sedežema vas ne bo pustila ravnodušne.

V tem avtodomu je zagotovo najzanimivejši del po višini nastavljiva zadnja vzdolžna postelja, ki jo s pomočjo elektro motorjev dvigate in spuščate ter s tem prilagajate svojim željam in potrebam po velikosti oziroma višini prtljažnega prostora.

V zadnjem delu avtodoma je dvojna vzdolžna postelja meri v spodnji poziciji 196×195/180 cm in v zgornji 190/175×132 cm), katere velik sredinski del se lahko dvigne in s tem se lažje dostopa do prtljažnega prostora pod njo. V ta prtljažni prostor boste lahko odložili prtljago, športne rekvizite, kamping opremo, igrače,…

Za prijetno temperaturo v avtodomu je avtodom opremljen z dvema klimatskima napravama. Na strehi vozila je klimatska naprava na električno energijo 220 V, ki vam bo ohladila notranjost, ko boste priključeni na električno omrežje. Med vožnjo pa vas bo hladila motorna klimatska naprava.

V hladnejših dneh boste avtodom lahko ogreli s pečjo na diesel gorivo Webasto in dodatno vgrajenim 12 l pretočnim bojlerjem.

V hladilnik prostornine 90 litrov z ločenim zamrzovalnikom in delovanjem na 12 V boste lahko shranili priljubljeno hrano na vaši poti . Za brezskrbno delovanje le-tega v sončnih dneh je na strehi tudi sončna celica 160 W, ki zagotavlja električno energijo za hladilnik in druge električne porabnike v avtodomu. V kuhinji je plinski kuhalnik z 2 gorilcema in pomivalno korito s pipo. Na vseh oknih v avtodomu, tako bočnih, kot strešnih, so nameščeni senčniki in komarniki. Komarnik je tudi na velikih drsnih vratih. Vetrobransko steklo in bočna stekla v kabini ter tudi veliko strešno okno nad kabino so opremljeni z zastirali.

Ta avtodom je namenjen potovanju dveh odraslih popotnikov. Za varnost med vožnjo je poskrbljeno s štirimi sedeži z avtomatskimi tritočkovnimi varnostnimi pasovi in 2X ISOFIX nastavki.

Kolesarji bodo zadovoljni, da je tudi na tem avtodomu možnost namestitve nosilca za dva kolesa na zadnjih vratih (na voljo za doplačilo).

Ta avtodom je idealen za prve korake v svet avtodomarstva, kot tudi aktivne raziskovalce in tudi za starejše, saj je ta avtodom s svojimi zunanjimi dimenzijami, zelo prijazen tudi do voznika.

Adria Twin 640 SGX supreme ISO - tloris
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Citroen Jumper 35H 2,2 JTD
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6 D final z Ad blue
Delovna prostornina / moč (kW-KM) 2179 cm³/ 118 kW – 165 KM
Leto proizvodnje 2023
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 6,36 m
Širina avtodoma 2,05 m
Višina avtodoma 2,65 m oz. 3,05 m s klimo
Notranja višina v avtodomu 1,90 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2998 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 4
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, ASR, servo volan, centralno daljinsko zaklepanje vrat kabine, prtljažnih vrat in drsnih vrat bivalnega dela, vrtljiva sedeža v kabini vozila, 2xISOFIX nastavki, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal v kabini, tempomat, motorna klimatska naprava v kabini vozila, bivalna klimatska naprava na strehi avtodoma (220 V), rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio DAB+ z USB vhodom in CD-jem, komarniki na vseh oknih in na drsnih vratih, vzvratna kamera z displejem v vzvratnem ogledalu, sončna celica na strehi za pridobivanje električne energije (150 W) z regulatorjem.

Adria Twin 640 SGX supreme ISO
Adria Twin 640 SGX supreme ISO
Adria Twin 640 SGX supreme ISO
Adria Twin 640 SGX supreme ISO

 

Adria Twin 640 SGX supreme ISO
Adria Twin 640 SGX supreme ISO
Adria Twin 640 SGX supreme ISO
Adria Twin 640 SGX supreme ISO
Cenik
  • do vključno 4 dni
  • od 5 do vključno 13 dni
  • od 14 do vključno 20 dni
  • od 21 do vključno 27 dni
  • 28 dni in več
  • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 27.03.2024
05.11. – 31.12.2024

  • 146 €
  • 127 €
  • 122 €
  • 118 €
  • 116 €
  • 566 €

srednja sezona


28.03. – 23.04.2024
06.05. – 19.06.2024
30.08. – 04.11.2024

  • 161 €
  • 140 €
  • 135 €
  • 132 €
  • 129 €
  • 610 €

visoka sezona


24.04. – 07.05.2024
20.06. – 29.08.2024

  • 183 €
  • 159 €
  • 154 €
  • 150 €
  • 145 €
  • Ni možno!

Varščina: 1.500 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o.

Doplačilo za več prevoženih km (omejitev 400 km povprečno prevoženih kilometrov na dan najema avtodoma – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni). 0,35 €/km
* Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev za 3-4 kolesa, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za KOMBI AVTODOME je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Nosilci niso primerni za električna kolesa! 5,00 €/dan
Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom! Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma. do 10 % dodatnega popusta za naše zveste stranke
** Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. V visoki sezoni možen samo najem z začetkom in zaključkom v soboto. Za prvomajske in krompirjeve počitnice je možen najem minimalno 9 dni!
Dodatna oprema v vseh naših avtodomih: preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma), avtoradio z USB vhodom, izravnalne podloge. Brez doplačila!
Brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na izključno in v celoti na vašo odgovornost za čas trajanja najema avtodoma. Nimamo sklenjenih nobenih dodatnih zavarovanj za parkirana vozila in ne prevzemamo nobene odgovornosti! Brez doplačila!
Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Možne so tudi napake v izdelavi cenika, za kar se vam iskreno opravičujemo. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum izdaje: 20.11.2023
Izdajatelj: Odasa d.o.o. Trebnje

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Adria Twin 640 SGX supreme ISO (2023)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh