FORGOT YOUR DETAILS?

Adria Twin 640 SLX

Adria Twin 640 SLX

Za raziskovalce in urbane pustolovce

Prilagodljiv in zanesljiv sopotnik na vaših raziskovanjih

Adria Twin 640 SLX

Adria Twin 640 SLX

Za raziskovalce in urbane pustolovce

Prilagodljiva in inovativna notranjost

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Adria Twin 640 SLX (2018)

Za raziskovalce in urbane pustolovce

Avtodomi iz družine Adria Twin omogočajo svobodo, zabavo in vznemirljivost. Z njim se lahko odpeljete na izlet za vikend ali na daljše potovanje. Vaši cilji so vsepovsod, od idiličnih mest, barvitega podeželja ali na osamljene sanjske plaže. Udoben Adria Twin SLX z dolžino 6,36 m nudi obilo udobja v bivalnem delu kot v vozniški kabini. Z njim boste zagotovo uživali na potovanju.

Zunanjost

Adria Twin SLX je prilagodljiv in zanesljiv sopotnik na vaših raziskovanjih in odkrivanjih lepot in znamenitosti. Z njim se odpeljite do najbolj skritih kotičkov, v ozke uličice starih mest. Sodobna konstrukcija zagotavlja udobno in lahkotno vožnjo. Drsna bočna stranska vrata omogočajo udoben vstop v bivalni del. Pod široko zadnjo posteljo je prostoren in skozi zadnja krilna vrata lahko dostopen prtljažni prostor. Celoten vtis dopolnjuje še elegantna zunanjost avtodoma bele barve dopolnjena s črnimi nalepkami.

Notranjost

Prilagodljivost in inovativnost notranjosti tega avtodoma je ena izmed njegovih glavnih prednosti. Notranjost je moderno oblikovana v sodobnem stilu z udobnim dnevnim prostorom in LED razsvetljavo z nizko porabo. Na udobni postelji v zadnjem delu avtodoma je dovolj prostora za počitek dvema popotnikoma. Pomemben del avtodoma je dobro opremljena kuhinja z velikim 142 l hladilnikom z ločenim zamrzovalnikom ter raztegljiva sedežna garnitura -dineta. Le-ta je sestavljena iz udobne sedežne klopi z dvema varnostnima pasovoma in dveh vrtljivih kabinskih sedežev ter omogoča s sestavljanjem relativno veliko posteljo za mlajše oz. manjše sopotnike. Velika prednost tega avtodoma je inovativna povečljiva kopalnica in toaletni prostor, ki se zapira z drsnimi vrati, ter sega v sredino avtodoma. V tem avtodomu boste našli obilo zadovoljstva na relativno majhnem prostoru.

Adria Twin 640 SLX

Za vaše aktivne izlete, obiske prireditev in sejmov ali zasanjana potovanje v dvoje z obilo romantike ali s svojo mlado družinico, vam ponujamo naš atraktiven in prostoren udoben avtodom Adria Twin SLX. Inovativna zasnova bivalnega dela in izdelava je plod dela Adria Mobil iz Novega mesta. Ta avtodom je član priljubljene družine avtodomov Adria Twin. Tehnična osnova tega avtodoma je priljubljen kombi Fiat Ducato letnik 2018. Poganja ga sodoben in varčen Euro 6 diesel motor s 130 KM (96KW).

Z lahkoto se boste s tem avtodomom odpravili v stara mestna jedra in ljubke vasi, se zapeljali na najbolj skrite kotičke na plažah ali z lahkoto osvajali prostranstva severnih dežel. Kvalitetno izdelana notranjostjo s povečljivo kopalnico in udobno sedežno klopjo v dineti z zložljivo mizo in dvema vrtljiva kabinskima sedežema vas bo razveselila. Ta sedežna klop se lahko z nekaj enostavnimi gibi spremeni v ležišče za tretjega morda celo četrtega mlajšega člana posadke (postelja v dineti meri 160 x 94/55 cm). Inovativna povečljiva kopalnica v srednjem delu avtodoma je s svojo možnostjo povečanja na sredino avtodoma, zagotovo ena izmed boljših tovrstnih rešitev. Prijetno temperaturo v notranjosti avtodomu, tako pozimi kot poleti, boste lažje ohraniti zaradi dobre izolacije strehe in sten avtodoma.

Zadnji del avtodoma zavzema široka postelja z vzdolžnimi ležišči (205×75/63cm in 185×75 cm) , katere sredinski del se lahko dvigne in s tem se lažje pride do prtljažnega prostora pod njo. V ta prtljažni prostor boste lahko odložili prtljago, športne rekvizite, kamping opremo, igrače,…

Za prijetno temperaturo v avtodomu skrbi v kabini avtodoma vgrajena motorna klimatska naprava. Za ogrevanje v hladnejših dneh boste avtodom lahko poskrbeli s plinsko pečjo Truma z vgrajenim 12 l pretočnim bojlerjem. Za dobro počutje popotnikov v tem avtodomu je poskrbljeno tudi z velikim 142 litrskim hladilnikom z ločenim zamrzovalnikom in avtomatskim izborom vira energije (12V/220 V/plin). V kuhinji je na voljo plinski kuhalnik z 2 gorilcema in pomivalno korito s pipo. Na vseh oknih v avtodomu, tako bočnih, kot strešnih, so nameščeni senčniki in komarniki, tudi na velikih drsnih vratih. Tudi vetrobransko steklo in bočna stekla v kabini so opremljena z zastirali.
Dva odrasla popotnika ali mlajša do največ štiričlanska družina se boste dobro počutili v tem avtodomu, saj je poskrbljeno za varnost popotnikov s štirimi sedeži z varnostnimi pasovi.
Vedno lepa bela barva zunanjosti tega avtodoma poudari eleganco tega avtodoma. Popotniki se veselijo potovanj s tem avtodomom zaradi njegove okretnosti ter relativno majhne dolžine 6,36 m in višine 2,70 m.

Kolesarji bodo zadovoljni, da je tudi na tem avtodomu nameščen na zadnjih vratih nosilec za dva kolesa (na voljo za doplačilo).

S tem avtodomom imate priložnost, da naredite prve korake oziroma prve poti v svet z avtodomom. To velja tako za najbolj aktivne raziskovalce kot tudi za starejše, saj je ta avtodom s svojimi zunanjimi dimenzijami zelo prijazen tudi do voznika.

Adria Twin 640 SLX - tloris
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 250)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 96 KW- 130 KM
Leto proizvodnje 2018
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 6,36 m
Širina avtodoma 2,05 m
Višina avtodoma 2,70 m
Notranja višina v avtodomu 1,90 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2947 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 4
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, ASR, servo volan, centralno daljinsko zaklepanje vrat kabine, prtljažnih vrat in drsnih vrat bivalnega dela, vrtljiva sedeža v kabini vozila, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal v kabini, tempomat, motorna klimatska naprava v kabini vozila, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in na drsnih vratih

Adria Twin 640 SLX
Adria Twin 640 SLX
Adria Twin 640 SLX
Adria Twin 640 SLX

 

Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2019
04.12. – 31.12.2019
 

 • 95 €
 • 86 €
 • 81 €
 • 77 €
 • 72 €
 • 359 €

srednja sezona


01.04. – 18.04.2019
06.05. – 20.06.2019
26.08. – 03.12.2019

 • 104 €
 • 94 €
 • 88 €
 • 84 €
 • 79 €
 • 385 €

visoka sezona


19.04. – 05.05.2019
21.06. – 25.08.2019
 

 • 123 €
 • 112 €
 • 105 €
 • 100 €
 • 94 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.000 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10% popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 99 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo nosilca za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving Flexo in Adria Twin SLX je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL in Adria Compact SLS nimata možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4 €/dan.

Zaradi konstrukcije avtodoma Adria Compact SLS Plus z izvlečno zadnjo steno zanj ne nudimo nosilca za kolesa!

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. V primeru najema avtodoma za 21 dni ali več, omejitve prevoženih kilometrov ni.

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen, razen v primeru posebnih dogovorov. Za prvomajske počitnice je možen najem v trajanju minimalno 9 dni!

Dodatna oprema v naših avtodomih:

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Flexo SP in Twin SLX), inverter 12V/220V-150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: november 2018

oktober 2019

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Adria Twin 640 SLX (2018)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh