FORGOT YOUR DETAILS?

Sunliving A 75 DP

Sunliving A 75 DP

Atraktiven zunanji izgled

Nov model za še več potovanj z več prostora in udobja

Sunliving A 75 DP

Sunliving A 75 DP

Najpogostejša izbira za družine ali večje družbe

Nov model za še več potovanj z več prostora in udobja

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sunliving A 75 DP ISOFIX (2019)

Nov model za še več potovanj z več prostora in udobja

Avtodom Sun Living A 75 DP je predstavnik nove generacije avtodomov Sunliving priznanega proizvajalca Adriamobil iz Novega mesta. Nadomestil je priljubljen avtodom Sunliving Lido A 49 DP, ki je bil vrsto let stalnica v naši floti. Razvoj je prinesel še več bivalnega udobja in prostora ter obilico novih rešitev. Z njim boste doživeli še več zabavnih dogodivščin in neomejene možnosti odkrivanja tujih dežel ali lepot bližnjih krajev. Varno zavetje tega avtodoma vam nudi obilje prostora in udobje, ki je namenjen samo vam in vašim sopotnikom. Odpeljite se raziskovat starodavna mesta, idilične podeželske vasi, na osamljeno plažo ali med gorske vršace… Kamor želite, vse vam je na dosegu. Zložite svoje stvari v avtodom in odpotujte novim doživetjem nasproti.

Zunanjost

Avtodom Sunliving A 75 DP je avtodom z obiljem prostora in udobja. Prepriča vas s svojim atraktivnim zunanjim izgledom, kjer najbolj izstopa na novo oblikovana atraktivna in prostorna mansarda nad vozniško kabino ter na novo zasnovana zadnja stena z novimi svetili in parkirnimi senzorju. Sunliving A 75 DP vas bo zaradi kvalitetne izdelave in bivalne opreme, domiselnega oblikovanja in zanesljivega podvozja in motorjev osnovnega vozila Fiat Ducato presenetil in navdušil s svojo okretnostjo in udobjem pri vožnji.

Notranjost

S premišljeno notranjo razporeditvijo je ta avtodom najpogostejša izbira za družine ali večje družbe. Prilagodljivost in prostornost je zapisana v gene tega avtodoma. Tukaj veliko šteje udobna zakonska postelja v zadnjem delu, odlično opremljena prostorna kuhinja z velikim hladilnikom ter na novo zasnovan skriti toaletni prostor in na novo oblikovana res prostorna mansarda s 150 cm široko posteljo in dodatnim panoramskim okno na sprednjem delu. Množica omar, tudi visokih, ter prostoren prtljažni boks pod zadnjo posteljo so eni od glavnih adutov tega avtodoma.

Sunliving A 75 DP

Sun Living avtodomi serije A so rezultat razvoja in proizvodnje tovarne Adria mobil iz Novega mesta. Največji in najudobnejši predstavnik te serije je avtodom Sun living A 75 DP.

Prostorna notranjost tega avtodoma je namenjena šestim popotnikom. Štirje popotniki sedijo za veliko jedilno mizo, kjer so tudi 4 varnostni pasovi. Za najmlajše, ki potujejo v otroških sedežih, sta na voljo ISOFIX pritrdilna mesta (2x). Novost je sedež za enega potnika, nasproti sedežne skupine na desni strani. Za počitek popotniške druščine so namenjene dve zakonski postelji (ena v prostorni mansardi-nadstrešku nad vozniško kabino, druga nad zadnjim garažnim boksom-prtljažnikom). Tretja zakonska postelja se pripravi iz jedilne sedežne garniture v sredini avtodoma. Ogromen prtljažnik-garažni boks v obliki kvadra brez motečih notranjih robov, pod zadnjo posteljo je dosegljiv skozi široka vrata z obeh strani avtodoma. Vanj lahko shranite vse, kar vam ne sme manjkati na potovanju.

Avtodom je opremljen premišljeno (tenda Omnistor Thule dolžine 4,5 m, motorna klimatska naprava, strešna klimatska naprava-220 V, ogrevanje z pečjo Truma na diesel gorivo z razpihovanjem toplega zraka po vsem avtodomu in bojlerjem za toplo vodo, plinski štedilnik s tremi gorilci, velik 142 l hladilnik na plin-12 V-220 V z zamrzovalnikom, inverter 12 V/ 220 V -300 W. Kolesarji bodo veseli možnosti izposoje prtljažnika za 4 kolesa, ki je nameščen na zadnji steni avtodoma (doplačilo po ceniku).

V tem avtodomu je vse, kar pričakujete, da boste našli v udobnem družinskem avtodomu. Prostornost, bogata oprema, zagotovljeno udobje ter uporabnost, so razlogi, zakaj je pri naših najemnikih eden izmed najbolj zaželenih avtodomov.

Sunliving A 75 DP
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 250)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 96 KW- 130 KM
Leto proizvodnje 2019
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 7,40 m
Širina avtodoma 2,33 m
Višina avtodoma 3,08 m + bivalna klima= 3,20 m
Notranja višina v avtodomu 2,10m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2953 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 6
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, centralno daljinsko zaklepanje kabine, servo volan, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, ISOFIX pritrdilna mesta na sedežih v jedilnici (2x), električni pomik stekel in ogledal, motorna klimatska naprava v kabini vozila, tempomat, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 4 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor Thule 4,5 m, parkirni senzorji zadaj, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, podloge-klini za niveliranje avtodoma, bivalna klima Dometic FJ 1700-220 V

Sunliving A 75 DP
Sunliving A 75 DP
Sunliving A 75 DP
Sunliving A 75 DP

 

Sunliving A 75 DP
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2021
04.11. – 31.12.2021
 

 • 111 €
 • 101 €
 • 95 €
 • 91 €
 • 87 €
 • 388 €

srednja sezona


01.04. – 21.04.2021
06.05. – 17.06.2021
29.08. – 03.11.2021

 • 122 €
 • 111 €
 • 104 €
 • 100 €
 • 95 €
 • 419 €

visoka sezona


22.04. – 05.05.2021
17.06. – 28.08.2021
 

 • 145 €
 • 132 €
 • 124 €
 • 119 €
 • 112 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.000 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 110 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving Flexo in Adria Twin SLX je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesi. Adria Sonic 700 SL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4 €/dan.

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. Doplačilo za več prevožene km (omejitev 400 km/ dan – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni).

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. Za prvomajske počitnice je možen najem minimalno 9 dni! Najem krajši od 3 dni ni možen!

Dodatna oprema v vseh naših avtodomih

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Sunliving V 60 SP in V 65 SL ter Twin SLX), inverter 12V /220V–150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

Za čas trajanja najema avtodoma vam nudimo tudi brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na vašo odgovornost.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Pridržujemo si pravico do popravkov zaradi napak pri vnosov podatkov. Za morebitne napake se opravičujemo! Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: 01. 01. 2021

februar 2021

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sunliving A 75 DP (2019)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh