FORGOT YOUR DETAILS?

Sunliving Flexo SP

Sunliving Flexo SP

Za urbane raziskovalce in outdoor pustolovce

Prilagodljiv in zanesljiv prijatelj

Sunliving Flexo SP

Sunliving Flexo SP

Za urbane raziskovalce in outdoor pustolovce

Izkusite več za manj

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sunliving Flexo SP (2018)

Za urbane raziskovalce in outdoor pustolovce

Avtodomi Sun Living prinašajo svobodo, zabavo in vznemirljivost: v udobnem prostoru, ki je samo vaš, vas popeljejo v zanimiva mesta, na idilično podeželje, v gorski svet ali na plažo, tako za vikend kot za daljša potovanja. Neomejene možnosti in neskončne avanture vas pričakujejo. Prilagodljiv Flexo SP je s svojimi 599 cm dolžine okreten in zanesljiv sopotnik. Z zmogljivim motorjem in izvrstno novo vozniško kabino ter podvozjem novega Fiat Ducata boste z njim uživali na potovanju.

Zunanjost

Sunliving Flexo SP je prilagodljiv in vaš zanesljiv prijatelj na vaših pohajkovanjih, odkrivanjih lepot starodavnih mest ali evropskih metropol, skritih naravnih lepot ali vsem znanih znamenitosti. Zagotavlja vam lahkotno vožnjo in manevriranje, z njim pa se lahko odpeljete prav kamorkoli želite. Drsna bočna stranska vrata omogočajo lahek dostop v bivalni del. Dvojna krilna vrata na zadku avtodoma pa skrivajo prostoren prtljažnik pod zadnjo posteljo.

Notranjost

Prilagodljivost prostora je poglavitna prednost notranjosti tega avtodoma. Udobna postelja v zadnjem delu lahko podnevi nudi dodaten prostor za shranjevanje, ponoči pa udoben počitek dvema popotnikoma. Pomemben del avtodoma je lično opremljena in urejena kuhinja ter jedilna garnitura sestavljena iz sedežne klopi in dveh vrtljivih kabinskih sedežev. Kompaktna kopalnica s straniščem dobro služi svojemu namenu. Moto avtodoma Sunliving Flexo SP je, da popotnikom nudi največ udobja in zadovoljstva na majhnem prostoru.

Sunliving Flexo SP

Za vaša dinamična potepanja ali vikend izlete, hitre obiske sejmov ali romantične poti v dvoje, vam nudimo naš kompakten, presenetljivo prostoren in udoben avtodom Sunliving Flexo SP. Osnova tega vozila je kombi Fiat Ducato najnovejše generacije X290 , letnik 2018. Poganja ga sodoben motor s 130 KM (96KW). Zasnova bivalnega dela in izdelava le-tega je plod dela v Adria Mobil iz Novega mesta. Ta avtodom je za blagovno znamko Sunliving prikrojena izvedenka priljubljenega in poznanega AdriaTwin.

S tem avtodomom boste z lahkoto obiskali stara mesteca in vasi, samotne kotičke na obali, prostranstva severnih dežel – avtodom Sunliving Flexo SP je zagotovo pravi izbor za take poti. Navdušil vas bo s svojo praktično in domiselno zasnovano ter kvalitetno izdelano notranjostjo z jedilno mizo in dvema vrtljivima sedežema, ki se lahko spremeni v ležišče za tretjega morda celo četrtega mlajšega člana posadke. Zaradi dobro izoliranih sten in delnih dvojnih tal vam Flexo zagotavlja lahko tudi udobno uporabo skozi vse leto.

V zadnjem delu avtodoma se nahaja udobna zakonska postelja. Pod njo bo svoj prostor v prtljažniku našla prtljaga ali športni rekviziti. Zakonsko posteljo lahko tudi dvignete.

V avtodomu je v kabini vgrajena motorna klimatska naprava. V hladnejših dneh boste avtodom ogreli s plinsko pečjo Truma z bojlerjem. Poleg tega, je ta avtodom je opremljen še s 90 litrskim hladilnikom z zmrzovalnikom (12V/220 V/plin), plinskim kuhalnikom z dvema gorilcema ter tuš kabino s tuš zaveso… Vsa okna so opremljena s senčniki in komarniki.

V tem avtodomu se bosta najbolje počutila dva odrasla popotnika, ki se jima lahko pridružita še do dva mlajša, saj ima 4 sedeže z varnostnimi pasovi.

Velika prednost tega avtodoma je njegova okretnost in nevpadljivost ter seveda dolžina, saj je dolg samo 5,99 m. Tudi zaradi višine 2,58 m in zmerne širine 2,05 m se boste lažje zlili z okoljem, kamor boste prišli.

Za kolesarske navdušence smo ta avtodom opremili še z nosilcem za dva kolesa na zadnjih vratih, ki pa je na voljo za doplačilo.

Ta avtodom vam nudi lepo možnost, da naredite svoje prve korake oziroma poti v svet avtodomarstva, še posebej v obdobju, ko ste še mlajši in samo v dvoje ali, ko ste starejši in zopet samo v dvoje, vaš mladi rod pa se je že odpeljal po svojih poteh širom sveta.

Sunliving Flexo SP
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 290)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 96 KW- 130 KM
Leto proizvodnje 2018
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 5,99 m
Širina avtodoma 2,05 m
Višina avtodoma 2,58 m
Notranja višina v avtodomu 1,90m
Največja tehnično dovoljena masa 3300 kg
Masa vozila 2815 kg
Število sedežev= maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo 4
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, centralno daljinsko zaklepanje kabine in bivalnega dela, vrtljiva sedeža v kabini vozila, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal v kabini, tempomat, motorna klimatska naprava v kabini vozila, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 2 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor Thule 3,7 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, podloge za niveliranje avtodoma

Sunliving Flexo SP
Sunliving Flexo SP
Sunliving Flexo SP
Sunliving Flexo SP
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2019
04.12. – 31.12.2019
 

 • 85 €
 • 77 €
 • 72 €
 • 68 €
 • 65 €
 • 329 €

srednja sezona


01.04. – 18.04.2019
06.05. – 20.06.2019
26.08. – 03.12.2019

 • 92 €
 • 84 €
 • 79 €
 • 75 €
 • 71 €
 • 352 €

visoka sezona


19.04. – 05.05.2019
21.06. – 25.08.2019
 

 • 110 €
 • 100 €
 • 94 €
 • 89 €
 • 84 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.000 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10% popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 99 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo nosilca za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving Flexo in Adria Twin SLX je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL in Adria Compact SLS nimata možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4 €/dan.

Zaradi konstrukcije avtodoma Adria Compact SLS Plus z izvlečno zadnjo steno zanj ne nudimo nosilca za kolesa!

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. V primeru najema avtodoma za 21 dni ali več, omejitve prevoženih kilometrov ni.

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen, razen v primeru posebnih dogovorov. Za prvomajske počitnice je možen najem v trajanju minimalno 9 dni!

Dodatna oprema v naših avtodomih:

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Flexo SP in Twin SLX), inverter 12V/220V-150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: november 2018

oktober 2019

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sunliving Flexo SP (2018)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh