FORGOT YOUR DETAILS?

Sunliving Lido A 45 DK

Sunliving Lido A 45 DK

Avtodom za 7 popotnikov na manj kot sedmih metrih!

Svobodno gibanje, zabava in neomejene možnosti odkrivanja.

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem Avtodoma – Sunliving Lido A 45 DK (2018)

Avtodom za 7 popotnikov na manj kot sedmih metrih!

Avtodom Sun Living Lido A 45 DK je avtodom, ki omogoča svobodno gibanje, zabavo ter neomejene možnosti odkrivanja oddaljenih dežel ali bližnjih krajev. Odlikuje ga obilje spretno izkoriščenega prostora in udobja za kar 7 popotnikov. Z njim se lahko odpeljete odkrivat starodavna mesta, na idilično podeželje, med gorske vršace ali na osamljeno plažo. Le odločite se, zložite stvari v avtodom in se odpeljite novim doživetjem naproti.

Zunanjost

Avtodom Sunliving Lido je pravi model avtodoma za vas, ki iščete racionalen, a še vedno udoben in z vsem potrebnih opremljen ter varen avtodom za 7 popotnikov. Prepriča vas s svojim nevsiljivim zunanjim izgledom, ki izkazuje vtis zanesljive racionalnosti in domačnosti. Lido je zaradi spretnega oblikovanja, zanesljivega podvozja in motorjev Fiat Ducato, zanesljiv in okreten sopotnik.

Notranjost

S svojo premišljeno notranjo razporeditvijo je ta avtodom dobra izbira za velike družine ali večje družbe, saj omogoča namestitev in spanje celo sedmim popotnikom. Prilagodljivost je ena izmed glavnih lastnosti tega avtodoma. Sem sodi udobna zakonska postelja v mansardnem delu, odlično opremljena kuhinja ter prostorna in praktično zasnovana kopalnica s tušem, umivalnikom in ločenim straniščem. Velik adut tega avtodoma je dovolj prostora za prtljago v številnih omarah in prtljažnem boksu pod zadnjim pogradom, ki ga lahko še povečamo z dviganjem tega ležišča. Domiselna rešitev za številčnejšo posadko je tudi dvojna dineta, kjer je na enem izmed sedežev nameščen tudi ISOFIX pritrdišče za otroški sedež. Dobra rešitev je tudi nadstropno ležišče-pograda v zadnjem delu, ki omogočata ločen počitek dvema osebama.

Sunliving Lido A 45 DK

Sun Living avtodomi so izdelek Adria mobil iz Novega mesta. Sodoben in prostoren avtodom Sun living Lido A 45 DK je avtodom, kjer se lahko namesti najštevilčnejša družba sedmih popotnikov. In vse to na dolžini manj kot 7 metrov. Idealna kombinacija za potovanja.

Med vožnjo se lahko štirje popotniki družijo za veliko jedilno mizo. Peti popotnik pa bo sedel nasproti njih za malo jedilno mizo. Vsi bodo privezani z varnostnimi pasovi. Počitek pa popotniška druščina najde na dveh pogradih v zadnjem delu avtodoma, zakonski postelji v mansardi-nadstrešku nad vozniško kabino. Malo ožja zakonska postelja se pripravi iz večje jedilne sedežne garniture na levi strani avtodoma. Sedmo ležišče se lahko pripravi s podiranjem mize v manjši dineti na desni strani avtodoma Prostoren prtljažnik-garažni boks pod zadnjim pogradom posteljo je dosegljiv z obeh strani avtodoma skozi vrata. Vanj lahko shranite opremo in rekvizite, ki jih ne smete pogrešati na vašem potovanju ali aktivnostih.

Avtodom navdušuje s premišljeno vgrajeno opremo (tenda dolžine 4 m, motorna klimatska naprava, strešna klimatska naprava-220 V, ogrevanje s plinsko pečjo Truma z razpihovanjem toplega zraka po vsem avtodomu in bojlerjem za toplo vodo, plinski štedilnik s tremi gorilci, velik 145 l hladilnik na plin-12 V-220 V z zamrzovalnikom, inverter 12 V/ 220 V -300 W. Za doplačilo nudimo kolesarskim navdušencem tudi izposojo prtljažnika za 4 kolesa, ki je nameščen na zadnji steni avtodoma.

V tem avtodomu najdete vse, kar pričakujete, da boste našli v udobnem družinskem avtodomu. Zaradi svoje prostornosti, bogate opreme in odličnega razmerja med ceno in udobjem ter možnostjo potovanja sedmih potnikov, je pri naših najemnikih eden izmed najbolj zaželenih avtodomov.

Sunliving Lido A 45 DK - tloris
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 250)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6/td>
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 96 KW- 130 KM
Leto proizvodnje 2018
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 6,99 m
Širina avtodoma 2,33 m
Višina avtodoma 3,08 m + bivalna klima= 3,20 m
Notranja višina v avtodomu 2,05 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2900 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 7
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, centralno daljinsko zaklepanje kabine, servo volan, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal, motorna klimatska naprava v kabini vozila, tempomat, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 4 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda dolžine 4,0 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, podloge za niveliranje avtodoma, bivalna klima-220 V

Sunliving Lido A 45 DK
Sunliving Lido A 45 DK
Sunliving Lido A 45 DK
Sunliving Lido A 45 DK

 

Sunliving Lido A 45 DK
Sunliving Lido A 45 DK
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2019
04.12. – 31.12.2019
 

 • 112 €
 • 102 €
 • 95 €
 • 90 €
 • 85 €
 • 410 €

srednja sezona


01.04. – 18.04.2019
06.05. – 20.06.2019
26.08. – 03.12.2019

 • 122 €
 • 111 €
 • 104 €
 • 99 €
 • 93 €
 • 441 €

visoka sezona


19.04. – 05.05.2019
21.06. – 25.08.2019
 

 • 145 €
 • 132 €
 • 124 €
 • 117 €
 • 111 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.000 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10% popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 99 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo nosilca za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving Flexo in Adria Twin SLX je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL in Adria Compact SLS nimata možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4 €/dan.

Zaradi konstrukcije avtodoma Adria Compact SLS Plus z izvlečno zadnjo steno zanj ne nudimo nosilca za kolesa!

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. V primeru najema avtodoma za 21 dni ali več, omejitve prevoženih kilometrov ni.

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen, razen v primeru posebnih dogovorov. Za prvomajske počitnice je možen najem v trajanju minimalno 9 dni!

Dodatna oprema v naših avtodomih:

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Flexo SP in Twin SLX), inverter 12V/220V-150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: november 2018

oktober 2019

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sunliving Lido A 45 DK (2018)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh