FORGOT YOUR DETAILS?

Sunliving Lido M 45 SP

Sunliving Lido M 45 SP

Več prostora, več udobja, več avantur

Odlično vozilo za pobeg na počitnice

Sunliving Lido M 45 SP

Sunliving Lido M 45 SP

Več prostora, več udobja, več avantur

Družinsko udobje na poti

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sunliving Lido M 45 SP (2018)

Več prostora, več udobja, več avantur

Avtodom Sun Living Lido omogoča svobodno gibanje, zabavo ter neomejene možnosti odkrivanja tujih dežel ali lepot bližnjih krajev. Vse to lahko počnete v varnem zavetju tega avtodoma, saj nudi obilje prostora in udobje, ki je namenjen samo vam in vašim sopotnikom. Z njim se lahko odpeljete odkrivat starodavna mesta, na idilično podeželje, med gorske vršace ali na osamljeno plažo. Neomejene možnosti in neskončne avanture so vam na dosegu. Le odločite se, zložite stvari v avtodom in se odpeljite novim doživetjem naproti.

Zunanjost

Avtodom Sunliving Lido je pravi avtodom za vse, ki iščete atraktiven in inovativno oblikovan markanten avtodom z obiljem udobje in prostora. Je predstavnik novega razreda crossover avtodomov, ki združujejo lastnosti prostornih avtodomov z nadstreškom (mansardo) in nizko bočno silhueto ter ugodno aerodinamično obliko polintegriranih avtodomov. Zaradi domiselne in dinamične oblike ter zanesljivega Fiat Ducato podvozja in motorjev vas bo navdušil s svojim udobjem pri vožnji in bivanju.

Notranjost

Prilagodljivost in udobje bivanja je bila vodilna misel pri snovanju notranjosti tega avtodoma. Z njim lahko udobno potujejo štirje potniki. Dva bosta lahko počivala na zakonski postelji v zadnjem delu, druga dva pa na postelji, ki se spusti izpod strehe nad jedilnim kotom. Življenje zagotovo olajša dobro opremljena kuhinja in udobna praktična kopalnica s tušem, umivalnikom in WC-jem. Seveda se v avtodomu najde tudi dovolj prostora za prtljago in prostorno garažo pod zadnjo posteljo, kamor lahko shranite vse, kar nujno potrebujete na vašem potovanju.

Sunliving Lido M 45 SP

Avtodom Sunliving Lido M 45 SP je postavljen na podvozje Fiata z motorjem 2,3 JTD 130 KM. Zasnovan in izdelan je v Adria mobil Novo mesto in je blagovni znamki Sunliving prilagojena izvedenka v zadnjem času zelo priljubljenega avtodoma Adria Matrixa M 680 SP, ki jih tudi lahko najdete v naši floti. Vse bistvene komponente in praktične lastnosti so enake kot pri poznanem Adria Matrix, le v nekoliko skromnejši izvedbi, vendar brez tega, da bi bilo okrnjeno udobje pri vožnji in bivanju.

Prostorna notranjost postreže s posteljo za dva popotnika nad jedilnim kotom, ki jo z lahkotnim gibom pred uporabo potegnete izpod stropa avtodoma in tudi v najnižjem položaju še vedno omogoča prehod v vozniško kabino, pri čemer ostanejo vhodna vrata v avtodom še vedno prosta. Ta lastnost navduši še posebej starše, saj lahko potem, ko so otroci zaspali na zgornji postelji, odidejo iz avtodoma in še posedijo pred avtodomov in uživajo.

Nad vozniško kabino in deloma nad sprednjo posteljo je veliko strešno okno za boljše zračenje in več svetlobe v tem delu avtodoma.

Preostala dva potnika počivata na zakonski postelji v zadnjem delu avtodoma. Pod njo je velik prtljažni prostor, ki je dostopen z obeh strani avtodoma.

Kuhinja avtodoma je prostorna in svetla. Opremljena je s štedilnikom s 3 gorilci in dovolj predali in omaricami za shranjevanje kuhinjskih potrebščin in živil. Nadvse uporaben je priročno nameščen res velik 150-litrski hladilnik z avtomatskim izborom vira energije (220 V/ 12 V/ plin).

V notranjosti avtodoma vas bo prav tako navdušila praktična in kompaktna kopalnica s tuš kabino, umivalnikom in straniščem. Prostora za potniško garderobo je v avtodomu dovolj, saj je potnikom na voljo več omar in predalov. Za kolesarske navdušence pa nudimo možnost doplačila za namestitev prtljažnika za 4 kolesa na zadnji steni avtodoma.

Sunliving Lido M 45 SP je s svojimi sedmimi metri prijeten sopotnik, ki bo vam in vašim trem sopotnikom nudil obilo zadovoljstva na potovanjih.

Sunliving Lido M 45 SP
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 250)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 96 KW- 130 KM
Leto proizvodnje 2018
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 6,99 m
Širina avtodoma 2,33 m
Višina avtodoma 2,83 m
Notranja višina v avtodomu 1,98m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2965 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 4
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, centralno daljinsko zaklepanje kabine in bivalnega dela, vrtljiva sedeža v kabini vozila, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika, električni pomik stekel in ogledal v kabini, tempomat, motorna klimatska naprava v kabini vozila, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, zastiralo na steklih kabine, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 4 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor dolžine 4 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, podloge za niveliranje avtodoma, bivalna klima-220 V

Sunliving Lido M 45 SP
Sunliving Lido M 45 SP
Sunliving Lido M 45 SP
Sunliving Lido M 45 SP

 

Sunliving Lido M 45 SP
Sunliving Lido M 45 SP
Sunliving Lido M 45 SP
Sunliving Lido M 45 SP
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2019
04.12. – 31.12.2019
 

 • 112 €
 • 102 €
 • 95 €
 • 90 €
 • 85 €
 • 410 €

srednja sezona


01.04. – 18.04.2019
06.05. – 20.06.2019
26.08. – 03.12.2019

 • 122 €
 • 111 €
 • 104 €
 • 99 €
 • 93 €
 • 441 €

visoka sezona


19.04. – 05.05.2019
21.06. – 25.08.2019
 

 • 145 €
 • 132 €
 • 124 €
 • 117 €
 • 111 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.000 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10% popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 99 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo nosilca za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving Flexo in Adria Twin SLX je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL in Adria Compact SLS nimata možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4 €/dan.

Zaradi konstrukcije avtodoma Adria Compact SLS Plus z izvlečno zadnjo steno zanj ne nudimo nosilca za kolesa!

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. V primeru najema avtodoma za 21 dni ali več, omejitve prevoženih kilometrov ni.

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen, razen v primeru posebnih dogovorov. Za prvomajske počitnice je možen najem v trajanju minimalno 9 dni!

Dodatna oprema v naših avtodomih:

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Flexo SP in Twin SLX), inverter 12V/220V-150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: november 2018

oktober 2019

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sunliving Lido M 45 SP (2018)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh