FORGOT YOUR DETAILS?

Sunliving Lido M 50 SL

Sunliving Lido M 50 SL

Atraktiven avtodom za najzahtevnejše

Atraktivna oblika za več prostora, udobja in avantur

Sunliving Lido M 50 SL

Sunliving Lido M 50 SL

Atraktiven avtodom za najzahtevnejše

Obilje prostora in udobja obdano z atraktivno aerodinamično obliko

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sunliving Lido M 50 SL (2018)

Atraktiven avtodom za najzahtevnejše

Avtodom Sun Living Lido omogoča svobodno gibanje, zabavo ter neomejene možnosti odkrivanja tujih dežel ali lepot bližnjih krajev. Kot vse naše avtodome, so tudi tega izdelali v Adria mobil iz Novega mesta. Sunliving Lido M 50 SL ne more in niti noče skriti svojega sorodstva s poznanim in priznanimi avtodomi iz te priznane tovarne avtodomov. Vam in vašim sopotnikom nudi ta avtodom obilje prostora in udobja. Z njim se lahko odpeljete odkrivat starodavna mesta, na idilično podeželje, med gorske vršace ali na oddaljeno osamljeno plažo. Le zložite stvari in se odpeljite z avtodomom doživetjem nasproti.

Zunanjost

Avtodom Sunliving Lido M 50 SL je pravi model za vse, ki iščete obilje prostora in udobja obdano z atraktivno aerodinamično obliko. Zaradi domiselnega oblikovanja in zanesljivega Fiat podvozja in motorja vas bo navdušil s svojo okretnostjo in udobjem pri vožnji kljub obilju prostora in udobja na poti.

Notranjost

S premišljeno notranjo razporeditvijo je ta avtodom odlična izbira. Funkcionalno in estetsko dodelano pohištvo ter udobno oblazinjenje vam zagotavljata zadovoljstvo in udobje na potovanju. Prilagodljivost je zapisana v genih tega avtodoma. Sem sodi udobna zakonska postelja v zadnjem delu, s pomočjo elektromotorjev dvižna postelja v osrednjem delu avtodoma, dobro opremljena kuhinja ter prostorna in praktična kopalnica s tušem in z vrati ločenim WC-jem. Ne manjka niti LED osvetlitev notranjosti.

Sunliving Lido M 50 SL

Polintegriran avtodom Lido M 50 SL sodi v tako imenovan razred avtodomov crossover. Je v nekaterih detajlih poenostavljena izvedenka atraktivnega in uspešnega modela Adria Matrix M 670 SL. Bistvena odlika in prednost te vrste avtodomov je inovativna in atraktivna aerodinamična oblika, ki je kombinacija polintegriranega in mansardnega avtodoma. V crossover avtodomih so združene najboljše lastnosti teh dveh, do sedaj najpogostejših oblik avtodomov.

Pod atraktivno oblikovano aerodinamično zunanjostjo se skriva prostorna notranjost. namenjena potovanju in bivanju 5 popotnikov.

Vsak od popotnikov sedi na udobnem sedežu opremljenem z vzglavnikom in varnostnim pasom. Po udobju med vožnjo in ergonomiji prednjačita sedeža v kabini vozila. Ta sedeža lahko obrnete med postankom nazaj proti bivalnemu delu avtodoma. Tako dobimo v avtodomu dva udobna fotelja, kot v domači dnevni sobi.
V zadnjem delu avtodoma se lahko odpočijete na široki zakonski postelji z dvema vzdolžnima ležiščema in vmesnim dostopom. Pod to posteljo je velik prtljažni prostor dostopen z obeh strani. V ta prtljažni prostor boste lahko shranili vašo počitniško in športno opremo ter še kaj drugega, česar ne smete pogrešati na potovanju.

V osrednjem delu je jedilniška sedežna garnitura, nad katero je druga zakonska postelja namenjena dvema popotnikoma. To je ena izmed najbolj uporabnih in inovativnih stvari v tem avtodomu. Bistvena prednost te postelje je to, da jo takrat, ko jo potrebujete, spustite izpod stropa avtodoma. Potem, ko pa je ne potrebujete več, pa jo elegantno potisnete nazaj pod strop avtodoma. Vse to opravite s pomočjo elektromotorjev.

Za petega popotnika se postelja pripravi z zlaganjem mize in iz blazin sedežne garniture sestavi ležalna blazina.

Ta avtodom ima veliko uporabne opreme namenjene dobremu počutju popotnikov na potovanju (udobni in ergonomsko oblikovani sedeži in sedežna garnitura vse skupaj oblečeno v elegantne prevleke, motorna klimatska naprava, tenda dolžine 4,5 m, tempomat, plinska peč Truma, pravi plinski štedilnik s tremi gorilci, prostoren 175 l hladilnik, ki deluje na plin/12 V/ 220 V, seveda z ločenim zamrzovalnikom in avtomatskim izbiranjem vira energije, bivalna klimatska naprava-220 V, inverter 12 V/220 V -300W…).
Ob doplačilu si lahko kolesarji najamejo tudi prtljažnik za štiri kolesa, ki se namesti na zadnjo steno avtodoma.

V tem avtodomu najdete vse, kar rabite v udobnem družinskem avtodomu. Na vas je samo, da si izberete pot, morda na Sardinijo, ali na hladnejši sever do Nordkapa ali Škotske… vi si zamislite cilj in se odpeljite naproti z avtodomom, in ne boste razočarani…

Sunliving Lido M 50 SL - tloris
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 250)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 96 KW- 130 KM
Leto proizvodnje 2018
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 7,38 m
Širina avtodoma 2,30 m
Višina avtodoma 2,81 m + bivalna klima= 3,10 m
Notranja višina v avtodomu 2,00 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2958 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 5
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika, električni pomik stekel in ogledal, vrtljiva sedeža v kabini vozila z nasloni za roke, motorna klimatska naprava v kabini vozila, tempomat, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, zavese na steklih kabine, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 4 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor-Thule dolžine 4,5 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, podloge za niveliranje avtodoma, bivalna klima-220 V

Sunliving Lido M 50 SL
Sunliving Lido M 50 SL
Sunliving Lido M 50 SL
Sunliving Lido M 50 SL

 

Sunliving Lido M 50 SL
Sunliving Lido M 50 SL
Sunliving Lido M 50 SL
Sunliving Lido M 50 SL
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2019
04.12. – 31.12.2019

 • 117 €
 • 106 €
 • 100 €
 • 94 €
 • 89 €
 • 425 €

srednja sezona


01.04. – 18.04.2019
06.05. – 20.06.2019
26.08. – 03.12.2019

 • 128 €
 • 116 €
 • 109 €
 • 103 €
 • 97 €
 • 458 €

visoka sezona


19.04. – 05.05.2019
21.06. – 25.08.2019

 • 152 €
 • 138 €
 • 130 €
 • 123 €
 • 116 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.000 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10% popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 99 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo nosilca za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving Flexo in Adria Twin SLX je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL in Adria Compact SLS nimata možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4 €/dan.

Zaradi konstrukcije avtodoma Adria Compact SLS Plus z izvlečno zadnjo steno zanj ne nudimo nosilca za kolesa!

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. V primeru najema avtodoma za 21 dni ali več, omejitve prevoženih kilometrov ni.

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen, razen v primeru posebnih dogovorov. Za prvomajske počitnice je možen najem v trajanju minimalno 9 dni!

Dodatna oprema v naših avtodomih:

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Flexo SP in Twin SLX), inverter 12V/220V-150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: november 2018

oktober 2019

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sunliving Lido M 50 SL (2018)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh