FORGOT YOUR DETAILS?

Sunliving S 75 SL

Avtodom za atraktivne poti po vaših željah.

Za najzahtevnejše.

Sunliving S 75 SL

Prilagodljivost in popolno udobje na potovanju.

Za najzahtevnejše.

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sunliving S 75 SL ISOFIX (2020)

Avtodom za atraktivne poti po vaših željah

Avtodom znamke Sun Living serije S so bili oblikovani z novimi rešitvami in z mislijo za sprostitev in brezskrbnost ter še večje zadovoljstvo uporabnikov. Oblika avtodoma Sun Living S 75 SL je atraktivna, tako imenovan crossover. Ta združuje najboljše lastnosti mansardnih (alkoven) in polintegriranih avtodomov. Kot vse ostale avtodome v naši floti, je bil tudi ta izdelan v Adria mobil iz Novega mesta in je naslednik Sun Living M 50 SL ter podoben poznanim in priznanim avtodomom Adria Matrix. Njegova dodelana oblika in bogata oprema kar kliče, da se z njim odpeljete odkrivat mesta, ali na romantično podeželje, pod mondena smučišča ali na osamljeno plažo. Pripravite svoje stvari in jih zložite v avtodom, ter se odpeljite novim doživetjem naproti.

Zunanjost

Avtodom Sun Living S 75 SL je pravi avtodom za vas, ki iščete prostoren in udoben avtodom atraktivne aerodinamične oblike. Zanesljivo Fiat podvozje z motorjem Euro 6 vas bo navdušil s svojo okretnostjo in udobjem pri vožnji kljub obilju prostora in udobja na poti s tem avtodomom.

Notranjost

Funkcionalno in estetsko pohištvo ter udobno oblazinjenje vam nudi popolno udobje na potovanju. Prilagodljivost je bilo vodilo pri snovanju tega avtodoma. Sem sodi udobna vzdolžna zakonska postelja v zadnjem delu, kjer lahko spijo tudi trije popotniki. Posebnost in prednost tega avtodoma je sprednja postelja v osrednjem delu avtodoma, ki se spusti izpod stropa avtodoma. Uporabnost dopolnjuje opremljena kuhinja in prostorna praktična kopalnica s tušem in z vrati ločenim WC-jem. Celotna notranjost je osvetljena z LED svetili.

Sunliving S 75 SL

Pod atraktivno aerodinamično zunanjostjo avtodoma Sun Living S 75 SL se skriva dobro opremljena in premišljeno zasnovana prostorna notranjost namenjena potovanju in bivanju petih popotnikov.
Vsak od popotnikov sedi na udobnem sedežu opremljenem z vzglavnikom in varnostnim pasom. Za najmlajše popotnike lahko uporabite dva ISOFIX nastavka za pritrditev varnostnih otroških sedežev. Najudobnejša sta sedeža v kabini vozila, ki ju lahko med postankom obrnete nazaj proti bivalnemu delu avtodoma.

V zadnjem delu avtodoma se lahko odpočijete na široki zakonski postelji z dvema vzdolžnima ležiščema in vmesnim dostopom. Pod to posteljo je velik prtljažni prostor pravokotne oblike in dostopen z obeh strani avtodoma.

V osrednjem delu je jedilniška sedežna garnitura in bočni sedež s petim varnostnim pasom. Nad temi sedeži je druga postelja namenjena dvema popotnikoma. To je ena izmed najbolj uporabnih in inovativnih stvari v tem avtodomu. Bistvena prednost te postelje je, da jo, ko jo potrebujete, spustite izpod stropa avtodoma. Potem, ko je ne potrebujete več, pa jo elegantno potisnete nazaj pod strop avtodoma.

Za petega popotnika se postelja pripravi z zlaganjem mize in iz blazin sedežne garniture ali pa se pridruži potnikom na zadnji postelji na vmesnem ležišču.

V tem avtodomu je veliko uporabne dodatne opreme, ki služi dobremu počutju popotnikov na potovanju (udobni in ergonomsko oblikovani sedeži in sedežna garnitura, motorna klimatska naprava, tenda Thule dolžine 4,5 m, tempomat, električno talno ogrevanje, plinska peč Truma 6E z elektro grelcem, plinski štedilnik s tremi gorilci, prostoren 142 l hladilnik, ki deluje na plin/12 V/ 220 V in avtomatskim izbiranjem vira energije, bivalna klimatska naprava-220 V…).
Kolesarjem omogočimo, da si ob doplačilu lahko najamejo tudi prtljažnik za štiri kolesa, ki se namesti na zadnjo steno avtodoma.

V tem avtodomu najdete vse, kar rabite v udobnem družinskem avtodomu. Na vas je, da si zamislite cilj, določite pot ter se z avtodomom odpeljete.

Sunliving S 75 SL - tloris
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 290)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 96 KW- 130 KM
Leto proizvodnje 2020
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 7,42 m
Širina avtodoma 2,32 m
Višina avtodoma 2,87 m + bivalna klima= 3,10 m
Notranja višina v avtodomu 2,10 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2988 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 5
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, ISOFIX pritrdilna mesta na sedežih v jedilnici (2x), električni pomik stekel in ogledal, vrtljiva sedeža v kabini vozila z nasloni za roke, motorna klimatska naprava v kabini vozila, tempomat, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, zavese na steklih kabine, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 4 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor-Thule dolžine 4,5 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, klini- podloge za niveliranje avtodoma, bivalna klima-220 V

Sunliving S 75 SL
Sunliving S 75 SL
Sunliving S 75 SL
Sunliving S 75 SL

 

Sunliving S 75 SL
Sunliving S 75 SL
Sunliving S 75 SL
 
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2023
08.11. – 31.12.2023

 • 159 €
 • 142 €
 • 136 €
 • 132 €
 • 128 €
 • 567 €

srednja sezona


01.04. – 19.04.2023
10.05. – 15.06.2023
30.08. – 07.11.2023

 • 174 €
 • 156 €
 • 150 €
 • 145 €
 • 140 €
 • 613 €

visoka sezona


20.04. – 09.05.2023
16.06. – 29.08.2023

 • 201 €
 • 179 €
 • 172 €
 • 167 €
 • 161 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.500 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 145 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving V60 SP, Sunliving V65 SL in Adria Twin SL je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4,9 €/dan.

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. Doplačilo za več prevožene km (omejitev 400 km/ dan – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni).

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. Za prvomajske počitnice je možen najem minimalno 9 dni! Najem krajši od 3 dni ni možen!

Dodatna oprema v vseh naših avtodomih

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Sunliving V 60 SP), inverter 12V /220V-150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

Za čas trajanja najema avtodoma vam nudimo tudi brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na vašo odgovornost.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Pridržujemo si pravico do popravkov zaradi napak pri vnosov podatkov. Za morebitne napake se opravičujemo! Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: 01. 01. 2023

oktober 2023

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sunliving S 75 SL (2020)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh