FORGOT YOUR DETAILS?

Sunliving V 65 SL

Sunliving V 65 SL

Za brezskrben obisk mesta ali podeželja

Preizkusite vse, in še več…

Sunliving V 65 SL

Sunliving V 65 SL

Dobro počutje med vožnjo in počivanjem

Preizkusite vse, in še več…

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sunliving V 65 SL (2019)

Preizkusite vse, in še več…

Avtodomi nove generacije Sun Living serije V so z izvirnim pristopom oblikovanja in prilagodljivostjo pojem sopotnika, s katerim z lahkoto doživite svobodo in zabavo. Vsestransko uporaben Sunliving V 65 SL z dolžino 636 cm je okreten in zanesljiv sopotnik. Potovanje z njim vam bo v užitek. Za to skrbi preizkušen Fiat Ducato z zmogljivim Euro 6 motorjem in udobno vozniško kabino ter podvozjem. Z njim vam je dosegljivo vse, od zavitih mestnih ulic starodavnih primorskih mest, romantičnih podeželskih cest do vzponov v mondena smučišča… Dnevi preživetih s tem avtodomom vam za dolgo ostanejo v spominu.

Zunanjost

S Sunliving V 65 SL se odpeljete prav kamorkoli želite, ali na odkrivanje lepot starodavnih mest, obisk evropskih metropol, raziskovanju skritih naravnih lepot skritih kotičkov ali obisk znamenitosti. V bivalni del z lahkoto vstopite skozi drsna bočna stranska vrata. Na teh vratih je še komarnik, ki prepreči vstop mrčesu v avtodom. Komarniki in rolete so tudi na vseh oknih. Prostoren prtljažnik pod zadnjo posteljo se skriva za dvojnimi krilnimi na zadku avtodoma.

Notranjost

Poglavitna prednost tega avtodoma je njegova prilagodljivost. Sem šteje zagotovo dobro opremljen kuhinjski del z novim na višini oči ergonomsko nameščenim kompresorskim hladilnikom. Dobro počutje med vožnjo in počivanjem omogočajo udobna dvosedežna garnitura opremljena z ISOFIX nastavki in dva vrtljiva kabinska kapitanska sedeža. Vzdolžna postelja v zadnjem delu lahko ponoči nudi udoben počitek dvema popotnikoma, podnevi pa z enostavnim posegom tudi dodaten prostor za shranjevanje ali druženje. Tukaj je še inovativna tretja postelja, ki je pritrjena na strop in na steno avtodoma. Kopalnica kompaktnih mer s straniščem dobro služi svojemu namenu. Redki so avtodomi, kjer boste na tako majhnem prostoru našli več udobja in zadovoljstva, kot v avtodomu Sunliving V 65 SL.

Sunliving V 65 SL

Za vikend izlete, daljša potovanja, krajše ali daljše poslovne poti vključno z obiski sejmov, je na razpolago kompakten in udoben avtodom Sunliving V 65 SL. Osnovno vozilo je preizkušen kombi Fiat Ducato najnovejše generacije. Poganja ga sodoben Euro 6 diesel motor s 130 KM (96KW). Zasnova bivalnega dela in izdelava le-tega je delo Adria Mobil iz Novega mesta.

Avtodom Sunliving V 65 SL je ustvarjen, da se boste z njim brez problemov zapeljali kamor vam srce poželi, v stara mesteca in vasi ali samotne kotičke na obali ali raziskovali prostranstva severnih dežel. Domiselno zasnovana in kvalitetno izdelana notranjost vas bo navdušila. Nova rešitev za posteljo tretjega sopotnika, je viseče ležišče v zadnjem delu, nad zadnjo posteljo.

Zakonsko posteljo v zadnjem delu avtodoma lahko tudi preoblikujete, in s tem povečate prostor za prevoz opreme in rekvizitov ali ustvarite prostor za družinsko druženje.

V kabini avtodoma je motorna klimatska naprava. Ogrevali se boste v hladnih dneh lahko s plinsko pečjo Truma z bojlerjem. Ta avtodom je opremljen z 90 litrskim kompresorski hladilnik z zmrzovalnikom 12V/220 V. Za dodaten vir električne energije skrbijo na strehi nameščena sončna celica z močjo 150 W. V kuhinja je na voljo razpolago plinski štedilnik z dvema gorilnikoma. Vsa okna imajo senčnike in komarnike. Ne manjka niti komarnik na vhodnih drsnih vratih avtodoma, niti tenda dolžine 3,75m.

Avtodom je idealen za potovanje dveh odraslih popotnikov in enega, morda dveh mlajših otrok. Za ta najmlajša popotnika je dobro poskrbljeno tudi med vožnjo, saj ima ISOFIX nastavke za pritrjevanje otroških sedežev na sedežni klopi v jedilnici.

Sunliving S 65 SL s dolžino 6,36 m sodi med bolj okretne in za vožnjo manj prijaznejše avtodome. Tudi zaradi višine 2,70m in širine 2,05 m boste manj opazni in moteč za okolje, kamor boste prišli.

Kolesarski navdušenci si lahko za doplačilo izberejo še nosilec za dve kolesi na zadnjih vratih, ki je seveda opremljen s predpisano označevalno tablo.

Ta avtodom nudi dobre možnosti za prve korake v svet potovanj z avtodomi, pa naj bo to za mlajše popotnike, ko ste še v dvoje ali z mlajšimi otroci ali kasneje, ko ste starejši in spet samo v dvoje, saj je vaš mladi rod že odšel po svojih poteh…

ASunliving V 65 SL
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 290)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 96 KW- 130 KM
Leto proizvodnje 2019
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 6,36 m
Širina avtodoma 2,05 m
Višina avtodoma 2,75 m
Notranja višina v avtodomu 1,90 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2850 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 4
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, centralno daljinsko zaklepanje kabine in bivalnega dela, vrtljiva sedeža v kabini vozila, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, 2x ISOFIX pritrdišča za otroške sedeže, električni pomik stekel in ogledal v kabini, tempomat, motorna klimatska naprava v kabini vozila, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 2 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor Thule/ Fiamma 3,7 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, klini-podloge za niveliranje avtodoma

Sunliving V 65 SL
Sunliving V 65 SL
Sunliving V 65 SL
Sunliving V 65 SL

 

Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2019
04.12. – 31.12.2019
 

 • 95 €
 • 86 €
 • 81 €
 • 77 €
 • 72 €
 • 359 €

srednja sezona


01.04. – 18.04.2019
06.05. – 20.06.2019
26.08. – 03.12.2019

 • 104 €
 • 94 €
 • 88 €
 • 84 €
 • 79 €
 • 385 €

visoka sezona


19.04. – 05.05.2019
21.06. – 25.08.2019
 

 • 123 €
 • 112 €
 • 105 €
 • 100 €
 • 94 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.000 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10% popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 99 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo nosilca za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving Flexo in Adria Twin SLX je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL in Adria Compact SLS nimata možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4 €/dan.

Zaradi konstrukcije avtodoma Adria Compact SLS Plus z izvlečno zadnjo steno zanj ne nudimo nosilca za kolesa!

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. V primeru najema avtodoma za 21 dni ali več, omejitve prevoženih kilometrov ni.

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen, razen v primeru posebnih dogovorov. Za prvomajske počitnice je možen najem v trajanju minimalno 9 dni!

Dodatna oprema v naših avtodomih:

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Flexo SP in Twin SLX), inverter 12V/220V-150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: november 2018

oktober 2019

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sunliving V 65 SL (2019)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh