FORGOT YOUR DETAILS?

Sun living A 70 DK

Avtodom za 6 popotnikov na manj kot sedmih metrih!

Sun living A 70 DK

Le odločite se kam in se odpeljite novim doživetjem nasproti.

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sun living A 70 DK (2024)

Avtodom za 6 popotnikov na manj kot sedmih metrih opremljen s sončno celico!

Avtodom Sun living A 70 DK je avtodom s spretno izkoriščenim prostorom, tako, da omogoča udobje za 6 popotnikov. Z njim se lahko odpeljete odkrivat starodavna mesta, na idilično podeželje, med gorske vršace ali na osamljeno plažo. Izberite svoj cilj in se odpeljite novim doživetjem nasproti.

Zunanjost

Avtodom Sun living A 70 DK je pravi model avtodoma za vas, ki iščete racionalen in še vedno udoben ter z vsem potrebnih opremljen avtodom za šest popotnikov.
Dodatno udobje v tem avtodomu omogoča na strehi vgrajena sončna celica moči 120 W, ki s pomočjo sončne energija proizvaja električno energijo in dodatno polni bivalni akumulator. S tem je omogočena podaljšana avtonomija tega avtodoma tudi v primeru postankov izven organiziranih počivališč, seveda v odvisnosti od vremena.

Notranjost

S premišljeno notranjo razporeditvijo je ta avtodom dobra izbira, saj omogoča namestitev in spanje šestim popotnikom. Prilagodljivost je ena izmed glavnih lastnosti tega avtodoma. Sem sodi udobna zakonska postelja v mansardnem delu, odlično opremljena kuhinja ter prostorna in praktično novo zasnovana kopalnica z vratci ločenim tušem, zložljivim umivalnikom in ločenim straniščem. Velik adut tega avtodoma je dovolj prostora za prtljago v številnih omarah in v prostornem prtljažnem boksu pod zadnjim pogradom, ki ga lahko še povečamo z dviganjem tega ležišča. Domiselna rešitev za številčnejšo posadko je tudi dvojna dineta. Uporabna rešitev je nadstropno ležišče-pograda širine 70 cm v zadnjem delu, ki omogočata ločen počitek dvema osebama.

Sun living A 70 DK

Avtodom Sunliving A 70 DK je pravi model avtodoma za vas, ki iščete racionalen in še vedno udoben ter z vsem potrebnih opremljen sodoben in varen avtodom za 6 popotnikov.

Sun living avtodomi so izdelani v Adria mobil iz Novega mesta. Sodoben in prostoren avtodom Sun living A 70 DK je avtodom, kjer se lahko namesti najštevilčnejša družba šestih popotnikov. In vse to na dolžini manj kot 7 metrov. Idealna kombinacija za potovanja.

Med vožnjo se lahko poleg voznika n sopotnika v vozniški kabini še štirje popotniki, ki se družijo za veliko jedilno mizo. Vseh šest popotnikov ima na razpolago varnostne pasove.

Počitek pa popotniška druščina najde na dveh pogradih v zadnjem delu avtodoma, zakonski postelji v mansardi-nadstrešku nad vozniško kabino. Malo ožja zakonska postelja se pripravi iz večje jedilne sedežne garniture na levi strani avtodoma. Prtljažnik-garažni boks pod zadnjim pogradom posteljo je dosegljiv skozi vrata z obeh strani avtodoma. Vanj lahko shranite opremo in rekvizite, ki jih nželite imeti s sano na vašem potovanju ali aktivnostih.

Avtodom navdušuje z vgrajeno opremo: tenda dolžine 4 m, motorna klimatska naprava, strešna klimatska naprava-220 V, ogrevanje s pečjo Truma z razpihovanjem toplega zraka po vsem avtodomu in bojlerjem za toplo vodo, plinski štedilnik s tremi gorilci, velik 145 l hladilnik na plin-12 V-220 V z zamrzovalnikom, sončna celica 130 WE na strehi avtodoma. Za doplačilo nudimo kolesarskim navdušencem tudi izposojo prtljažnika za 4 kolesa in označevalne table. Prtljažnik je nameščen na zadnji steni avtodoma.

V tem avtodomu dobite vse, kar pričakujete, da boste našli v udobnem družinskem avtodomu. Zaradi svoje prostornosti, bogate opreme in odličnega tlorisa ter možnostjo potovanja šestih potnikov, je pri naših najemnikih eden izmed najbolj zaželenih avtodomov.

Sun living A 70 DK - tloris
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Citroen Jumper 35L 2,2 JTD
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom – EURO 6d z Ad blue
Delovna prostornina / moč (kW-KM) 2184 cm³/ 103 kW- 140 KM
Leto proizvodnje 2024
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 6,99 m
Širina avtodoma 2,33 m
Višina avtodoma 3,15 m + bivalna klima= 3,20 m
Notranja višina v avtodomu 2,05m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2980 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 7
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, centralno daljinsko zaklepanje kabine in vrat bivalnega dela, servo volan, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal, motorna klimatska naprava v kabini vozila, tempomat, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 4 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda dolžine 4,0 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, podloge za niveliranje avtodoma, bivalna klima-220 V, sončna celica 130 W.

Sun living A 70 DK
Sun living A 70 DK
Sun living A 70 DK
Sun living A 70 DK

 

Sun living A 70 DK
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 27.03.2024
05.11. – 31.12.2024

 • 153 €
 • 133 €
 • 127 €
 • 124 €
 • 121 €
 • 585 €

srednja sezona


28.03. – 23.04.2024
06.05. – 19.06.2024
30.08. – 04.11.2024

 • 168 €
 • 146 €
 • 140 €
 • 136 €
 • 133 €
 • 621 €

visoka sezona


24.04. – 07.05.2024
20.06. – 29.08.2024

 • 191 €
 • 166 €
 • 159 €
 • 154 €
 • 149 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.500 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o.

Doplačilo za več prevoženih km (omejitev 400 km povprečno prevoženih kilometrov na dan najema avtodoma – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni).

0,35 €/km

* Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev za 3-4 kolesa, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za KOMBI AVTODOME je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Nosilci niso primerni za električna kolesa!

5,00 €/dan

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom! Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma.

do 10 % dodatnega popusta za naše zveste stranke

** Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. V visoki sezoni možen samo najem z začetkom in zaključkom v soboto. Za prvomajske in krompirjeve počitnice je možen najem minimalno 9 dni!

Dodatna oprema v vseh naših avtodomih: preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma), avtoradio z USB vhodom, izravnalne podloge.

Brez doplačila!

Brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na izključno in v celoti na vašo odgovornost za čas trajanja najema avtodoma. Nimamo sklenjenih nobenih dodatnih zavarovanj za parkirana vozila in ne prevzemamo nobene odgovornosti!

Brez doplačila!

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Možne so tudi napake v izdelavi cenika, za kar se vam iskreno opravičujemo. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum izdaje: 20.11.2023
Izdajatelj: Odasa d.o.o. Trebnje

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sun living A 70 DK (2024)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh