FORGOT YOUR DETAILS?

Sun living V 65 XL ISO

Za zahtevne aktivne družine in pare

Zamislite si svojo sanjsko destinacijo, in se odpeljite

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sun living V 65 XL ISO (2024)

Za zahtevne aktivne družine in pare

Z avtodomom Sun living V 65 XL se lahko odpravite kamor želite. Značilnost tega avtodoma je, da ima veliko prostora na relativno majhni površini. To je model avtodoma, ki združuje racionalnost, udobje in premišljene prostorske rešitve, ki so podprte s sodobnim dizajnom na relativno skromni dolžini in širini avtodoma. Avtodom Sun living V 65 XL z premišljeno in prilagodljivo notranjostjo nudi udobno potovanje in bivanje štirim popotnikom. Zamislite si svojo sanjsko destinacijo, in se odpeljite.

Zunanjost

Avtodom je postavljen na varno in udobno ter preizkušeno osnovno vozilo Citroen z bogato opremo. V bivalni del udobno vstopite skozi široka drsna bočna stranska vrata. V zadnjem delu tega avtodoma sta dve udobni postelji. Pod spodnjo pa je skozi zadnja krilna vrata lahko dostopen prtljažni prostor. Ta avtodom je zanesljiv sopotnik in izdelan za vaša potovanja.

Notranjost

Notranjost tega avtodoma z množico uporabnih detajlov in prilagodljivostjo je njegova glavna značilnost. Sodobno in atraktivno oblikovanje, dopolnjeno z LED razsvetljavo nudi udobno bivanje 4 popotnikom. Na obeh posteljah v zadnjem delu avtodoma je dovolj prostora za počitek štirih popotnikov. Na potovanju je pomemben element tudi kuhinja z dvo plamenskim plinskim štedilnikom in 90 l hladilnik z ločenim zamrzovalnikom, ki deluje na 12 V. Praktično oblikovan toaletni prostor nudi, tako kot ta avtodom v celoti, veliko udobja in zadovoljstva na relativno majhnem prostoru.


Z našim prostornim in udobnim avtodomom Sun living V 65 XL se lahko odpravite na vaše nepozabne potovanja in raziskovanja. Proizvajalec tega avtodoma je Adria Mobil iz Novega mesta, kjer so zasnovali in tudi izdelali ta avtodom v celoti. Zanesljiv kombi Citroen Jumper z najmočnejšim motorjem Euro 6 diesel motor s 165 KM (121 KW) je res dobra osnova za udobno potovanje s tem avtodomom.

Svetla notranjost z udobno sedežno klopjo v dineti z zložljivo in nastavljivo jedilno mizo ter dvema vrtljiva kabinskima sedežema je zelo uporabna in kvalitetno izdelana.

Bistveni del tega avtodoma sta dve postelji v zadnjem delu vozila, ki sta vedno pripravljeni in na katerih lahko počivajo tudi odrasli popotniki.

Spodnja od teh dveh postelj ima mere 180 x 190 cm, zgornja pa 180/135 cm. V prtljažni prostor pod spodnjo posteljo boste lahko odložili prtljago, športne rekvizite, kamping opremo, igrače,… Za prijetno temperaturo v avtodomu je avtodom opremljen z dvema klimatskima napravama. Na strehi vozila je klimatska naprava na električno energijo 220 V, ki vam bo ohladila notranjost, ko boste priključeni na električno omrežje. Med vožnjo pa vas bo hladila motorna klimatska naprava.

V hladnejših dneh boste avtodom lahko ogreli s pečjo na diesel gorivo in vodo z 12 l pretočnim bojlerjem.

Za shranjevanje hrane na poti je vgrajen hladilnik prostornine 90 litrov z ločenim zamrzovalnikom in delovanjem na 12 V. Za brezskrbno delovanje le-tega v sončnih dneh je na strehi tudi sončna celica 160 W, ki zagotavlja električno energijo za hladilnik in druge električne porabnike v avtodomu ter skrbi, da je bivalni akumulator čimbolj poln. V kuhinji je plinski kuhalnik z 2 gorilcema in pomivalno korito s pipo. Na vseh oknih v avtodomu, tako bočnih, kot strešnih, so nameščeni senčniki in komarniki. Komarnik je tudi na velikih drsnih vratih. Vetrobransko steklo in bočna stekla v kabini so opremljena z zložljivimi zastirali.

S tem avtodomom lahko potuje tudi štirje odrasli, čeprav bo najbolj udobno potovanje staršev z dvema odraščajočima otrokoma. V Sun living V 65 XL so vgrajeni štirje sedeži z avtomatskimi tritočkovnimi varnostnimi pasovi in 2  ISOFIX nastavka na zadni sedežni klopi.

Za večje zadovoljstvo kolesarjev, pa jim ponujamo na tem avtodomu tudi možnost namestitve nosilca za dva kolesa na zadnjih vratih (na voljo za doplačilo). Ta nosilec ni primeren za električna kolesa.

Sun living V 65 XL ISO
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Citroen Jumper 35H 2,2 JTD
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6 D final z Ad blue
Delovna prostornina/ moč (kW-KM) 2179 cm³/ 118 kW – 165 KM
Leto proizvodnje 2024
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 6,36 m
Širina avtodoma 2,05 m
Višina avtodoma  3,19 m s klimo
Notranja višina v avtodomu 2,05 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2990 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 4
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, ASR, servo volan, centralno daljinsko zaklepanje vrat kabine, prtljažnih vrat in drsnih vrat bivalnega dela, vrtljiva sedeža v kabini vozila, 2 x ISOFIX nastavki, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal v kabini, tempomat, motorna klimatska naprava v kabini vozila, bivalna klimatska naprava na strehi avtodoma (220 V), rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio DAB+ z USB vhodom, komarniki na vseh oknih in na drsnih vratih, vzvratna kamera z displejem v radiskim sprejemnikom, sončna celica na strehi za pridobivanje električne energije (160 W) z regulatorjem.

Sun living V 65 XL ISO
Sun living V 65 XL ISO
Sun living V 65 XL ISO
Sun living V 65 XL ISO

 

Sun living V 65 XL ISO
Sun living V 65 XL ISO
Sun living V 65 XL ISO
Sun living V 65 XL ISO
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 27.03.2024
05.11. – 31.12.2024

 • 134 €
 • 116 €
 • 111 €
 • 109 €
 • 106 €
 • 526 €

srednja sezona


28.03. – 23.04.2024
06.05. – 19.06.2024
30.08. – 04.11.2024

 • 147 €
 • 128 €
 • 123 €
 • 120 €
 • 116 €
 • 567 €

visoka sezona


24.04. – 07.05.2024
20.06. – 29.08.2024

 • 167 €
 • 145 €
 • 140 €
 • 136 €
 • 132 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.400 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o.

Doplačilo za več prevoženih km (omejitev 400 km povprečno prevoženih kilometrov na dan najema avtodoma – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni). 0,35 €/km
* Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev za 3-4 kolesa, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za KOMBI AVTODOME je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Nosilci niso primerni za električna kolesa! 5,00 €/dan
Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom! Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma. do 10 % dodatnega popusta za naše zveste stranke
** Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. V visoki sezoni možen samo najem z začetkom in zaključkom v soboto. Za prvomajske in krompirjeve počitnice je možen najem minimalno 9 dni!
Dodatna oprema v vseh naših avtodomih: preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma), avtoradio z USB vhodom, izravnalne podloge. Brez doplačila!
Brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na izključno in v celoti na vašo odgovornost za čas trajanja najema avtodoma. Nimamo sklenjenih nobenih dodatnih zavarovanj za parkirana vozila in ne prevzemamo nobene odgovornosti! Brez doplačila!
Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Možne so tudi napake v izdelavi cenika, za kar se vam iskreno opravičujemo. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum izdaje: 20.11.2023
Izdajatelj: Odasa d.o.o. Trebnje

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sun living V 65 XL ISO (2024)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh