FORGOT YOUR DETAILS?

Sun living V 65 SL ISO

Za brezskrben obisk mesta ali podeželja

Preizkusite vse, in še več…

Sun living V 65 SL ISO

Dobro počutje med vožnjo in počivanjem

Dobro počutje med vožnjo in počivanjem

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sun living V 65 SL ISO (2024)

Preizkusite vse, in še več…

Avtodom nove generacije Sun Living serije V so s prilagodljivostjo pojem sopotnika, s katerim z lahkoto doživite svobodo in zabavo. Vsestransko uporaben Sun living V 65 SL z dolžino 636 cm je okreten in zanesljiv sopotnik na poti. Preizkušen Citroen Jumper s sodobnim Euro 6 motorjem zagotavlja udobno vozniško kabino in podvozje. Z njim vam je dosegljivo vse, od zavitih mestnih ulic starodavnih primorskih mest, romantičnih podeželskih cest do vzponov do mondenih smučišč…

Zunanjost

S avtodomom vozila Sun living V 65 SL se odpeljete prav kamorkoli želite. V bivalni del z lahkoto vstopite skozi drsna bočna stranska vrata. V kabino pa skozi široka vrata kabinskega dela. Prtljažnik je dostopen skozi dvojna krilna vrata. Vsa vrata se zaklepano s centralnim zaklepanjem, tudi zadnja krilna vrata.

Notranjost

Poglavitna prednost tega avtodoma je njegova prilagodljivost. Sem šteje zagotovo dobro opremljen kuhinjski del z na višini oči ergonomsko nameščenim kompresorskim 12 V  hladilnikom. Dobro počutje med vožnjo in počivanjem omogočajo udobna dvosedežna garnitura za mizo in dva vrtljiva kabinska kapitanska sedeža. Vzdolžna postelja v zadnjem delu lahko ponoči nudi udoben počitek dvema popotnikoma, podnevi pa z enostavnim posegom tudi dodaten prostor za shranjevanje ali druženje. Tukaj je še inovativna tretja postelja, ki je pritrjena na strop in na steno avtodoma. Kopalnica kompaktnih mer s straniščem dobro služi svojemu namenu. Redki so avtodomi, kjer boste na tako majhnem prostoru našli več udobja in zadovoljstva, kot v avtodomu Sun living V 65 SL.


Za vikend izlete, daljša potovanja, krajše ali daljše poslovne poti ali obiske sejmov, je na razpolago kompakten in udoben avtodom Sun living V 65 SL.  Zasnova bivalnega dela in izdelava le-tega je delo Adria Mobil iz Novega mesta.

Nova rešitev za tretjega oziroma lahko tudi četrtega sopotnika, je opcijsko viseče ležišče v zadnjem delu. To visi prečno nad zadnjo zakonsko posteljo.

Zakonsko posteljo v zadnjem delu avtodoma lahko tudi preoblikujete. S tem povečate prostor za prevoz opreme in rekvizitov, ali ustvarite prostor za družinsko druženje.

V tem avtodomu bosta za prijeten hlad v poletnem času skrbeli dve klimatski napravi. Na strehi vozila je klimatska naprava na električno energijo 220 V, ki vam bo ohladila notranjost, ko boste priključeni na električno omrežje. Med vožnjo vas bo v kabini avtodoma hladila motorna klimatska naprava.

Za ogrevanje boste v hladnih dneh lahko uporabili plinsko peč Truma z bojlerjem. Ta avtodom je opremljen z 85 litrskim kompresorskim 12 V hladilnikom z zmrzovalnikom. Za dodaten vir električne energije skrbi na strehi nameščena sončna celica z močjo 160 W.

Avtodom je idealen za potovanje dveh odraslih popotnikov in enega, morda dveh mlajših otrok. Za namestitev otrok lahko uporabite ISOfix nastavke.
Avtodom Sun living S 65 SL s dolžino 6,36 m sodi med bolj okretne in za vožnjo prijaznejše avtodome. Tudi zaradi višine 2,80 m in širine 2,05 m boste manj opazni in moteč za okolico.

Kolesarski navdušenci si lahko za doplačilo izberejo še nosilec za dve kolesi na zadnjih vratih, ki je seveda opremljen s predpisano označevalno tablo.

Ta avtodom nudi dobre možnosti za prve korake v svet potovanj z avtodomi, pa naj bo to za mlajše popotnike, ko ste še v dvoje ali z mlajšimi otroci ali kasneje, ko ste starejši in spet samo v dvoje, saj je vaš mladi rod že odšel po svojih poteh…

Tloris avtodoma Sun living V 65 SL
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Citroen Jumper 35L 2,2 HDI
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (HDI) – EURO 6D
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2187 cm3/ 103 KW – 140 KM
Leto proizvodnje 2024
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 6,36 m
Širina avtodoma 2,05 m
Višina avtodoma 2,87 m
Notranja višina v avtodomu 1,90 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2875 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 4
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, centralno daljinsko zaklepanje kabine in bivalnega dela, vrtljiva sedeža v kabini vozila, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal v kabini, tempomat, motorna klimatska naprava v kabini vozila, bivalna klimatska naprava na strehi vozila (220 V), rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio DAB z USB vhodom , komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 2 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor Thule/ Fiamma 3,75 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, klini-podloge za niveliranje avtodoma.

Avtodom Sun living V 65 SL 2024
Avtodom Sun living V 65 SL 2024
Avtodom Sun living V 65 SL 2024
Avtodom Sun living V 65 SL 2024

 

Avtodom Sun living V 65 SL 2024
Avtodom Sun living V 65 SL 2024
Avtodom Sun living V 65 SL 2024
Avtodom Sun living V 65 SL 2024

 

Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 27.03.2024
05.11. – 31.12.2024

 • 134 €
 • 116 €
 • 111 €
 • 109 €
 • 106 €
 • 526 €

srednja sezona


28.03. – 23.04.2024
06.05. – 19.06.2024
30.08. – 04.11.2024

 • 147 €
 • 128 €
 • 123 €
 • 120 €
 • 116 €
 • 567 €

visoka sezona


24.04. – 07.05.2024
20.06. – 29.08.2024

 • 167 €
 • 145 €
 • 140 €
 • 136 €
 • 132 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.400 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o.

Doplačilo za več prevoženih km (omejitev 400 km povprečno prevoženih kilometrov na dan najema avtodoma – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni). 0,35 €/km
* Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev za 3-4 kolesa, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za KOMBI AVTODOME je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Nosilci niso primerni za električna kolesa! 5,00 €/dan
Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom! Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma. do 10 % dodatnega popusta za naše zveste stranke
** Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. V visoki sezoni možen samo najem z začetkom in zaključkom v soboto. Za prvomajske in krompirjeve počitnice je možen najem minimalno 9 dni!
Dodatna oprema v vseh naših avtodomih: preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma), avtoradio z USB vhodom, izravnalne podloge. Brez doplačila!
Brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na izključno in v celoti na vašo odgovornost za čas trajanja najema avtodoma. Nimamo sklenjenih nobenih dodatnih zavarovanj za parkirana vozila in ne prevzemamo nobene odgovornosti! Brez doplačila!
Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Možne so tudi napake v izdelavi cenika, za kar se vam iskreno opravičujemo. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum izdaje: 20.11.2023
Izdajatelj: Odasa d.o.o. Trebnje

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sun living V 65 SL ISO (2024)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh