FORGOT YOUR DETAILS?

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Odasa d.o.o. Trebnje

V podjetju Odasa d.o.o. se ukvarjamo z dejavnostjo dajanja avtodoma oziroma avtodomov v najem že vrsto let. Poslujemo od leta 2005, vendar smo prvi najem avtodoma opravili že kakšno leto pred tem s pomočjo drugih ponudnikov najema avtodomov.

Bogate izkušnje s svojih potovanj z avtodomi in izkušnje potovanj naših strank z veseljem posredujemo vsem našim strankam, ki se odločijo za najem oziroma izposojo avtodoma.

Za vse naše stranke pripravimo avtodom oziroma celoten najem avtodoma tako, da na poti ne pogrešajo ničesar, tako, da se lahko na poti z avtodomom popolnoma predajo užitkom in novim odkritjem na izbranih poteh širom sveta.

Našim strankam tudi svetujemo pri pripravi načrta poti z avtodomom. To je predvsem uporabno pri strankah, ki se za najem avtodoma odločijo prvič. Za začetnike na poteh z najetim avtodomom imamo pripravljena navodila, nasvete in seveda nekaj priporočil kaj vse je potrebno pripraviti predno se odpravimo na pot z avtodomom.

Osnovni podatki o podjetju

Podjetje ODASA d.o.o. Trebnje storitve in oddaja avtodomov Trebnje
Kratko ime podjetja ODASA d.o.o. Trebnje
Sedeža podjetja Dolenja Nemška vas 20
Poštna štvilka in pošta 8210 Trebnje
Davčna številka podjetja SI 84755989
Matična številka podjetja 2080192000
Glavna dejavnost podjetja N77.390 – Dajanje drugih strojev, naprav in opredmetenih sredstev v najem in zakup (dajanje kopenskih vozil – avtodomov v najem)
Mobilni telefon +386 (0) 41 996 999
Številka poslovnega računa SI56 0297 1025 5038 724
Odprt pri NLB dd, Ljubljana
Na vrh