FORGOT YOUR DETAILS?

Želite najeti avtodom?

Najem avtodoma

Avtodom oziroma pot z avtodomom je zagotovo en od zanimivejših in svobodnejših načinov preživljanja prostega časa ali potovanja.

Potovanje z avtodomom vam daje možnost, da se lahko z avtodomom premaknete iz kraja v kraj, si ogledate znamenitosti in posebnosti posameznih krajev, povsem in samo po vaših lastnih željah in poteh. Lahko pa tudi ležerno potujete in začutite utrip tuje dežele, vasi in krajev, kamor vas odpeljejo kolesa avtodoma.

Veliko nas je že navdušenih nad potovanji z avtodomom. Eni potujemo z avtodomi samo v prostem času ali za zabavo, drugi z avtodomom opravijo tudi poslovne poti.

Nekateri najdejo z avtodomom poti do zgodovinskih in kulturnih znamenitosti, drugi uživajo v zabaviščnih in adrenalinskih parkih ali na glasbenih koncertih, eni spet najdejo svoje zadovoljstvo v mirnih pokrajinah sredozemskih držav.

Poslovne poti na sejme z izposojenim avtodomom so vse bolj priljubljene pri podjetnikih, še posebej zaradi ugodnega razmerja med stroški in udobjem ter možnostmi, ki jih najem avtodoma nudi.

Najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o.

Najem avtodomaOdasa d.o.o.

Preberite več +

Izbira in rezervacija avtodoma

Prevzem avtodoma

Vračilo avtodoma

Na vrh