FORGOT YOUR DETAILS?

Sun living S 75 SL ISO

Avtodom za atraktivne poti po vaših željah.

Za najzahtevnejše.

Sun living S 75 SL ISO

Prilagodljivost in popolno udobje na potovanju.

Za najzahtevnejše.

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sun living S 75 SL (2024)

Avtodom za atraktivne poti po vaših željah

Avtodom znamke Sun Living serije S so bili oblikovani z novimi rešitvami in z mislijo za sprostitev in brezskrbnost in še večje zadovoljstvo uporabnikov. Oblika avtodoma Sun Living S 75 SL je atraktivna, tako imenovan crossover. Ta združuje najboljše lastnosti mansardnih (alkoven) in polintegriranih avtodomov. Kot vsi ostali avtodomi v naši floti, je bil tudi ta izdelan v Adria mobil iz Novega mesta in je podoben poznanim in priznanim avtodomom Adria Matrix 670 SL. Njegova dodelana oblika in bogata oprema kar vabi, da se z njim odpeljete odkrivat mesta, ali na romantično podeželje, pod mondena smučišča ali na osamljeno plažo. Pripravite svoje stvari in jih zložite v avtodom, ter se odpeljite novim doživetjem naproti.

Zunanjost

Avtodom Sun Living S 75 SL je pravi avtodom za vas, ki iščete prostoren in udoben avtodom atraktivne aerodinamične oblike. Zanesljivo Citroen podvozje z motorjem Euro 6 vas bo navdušil s svojo okretnostjo in udobjem pri vožnji kljub obilju prostora in udobja na poti s tem avtodomom.

Notranjost

Funkcionalno in estetsko pohištvo ter udobno oblazinjenje vam nudi popolno udobje na potovanju. Prilagodljivost je bilo vodilo pri snovanju tega avtodoma. Sem sodi udobna vzdolžna zakonska postelja v zadnjem delu, kjer lahko spijo tudi trije popotniki. Posebnost in prednost tega avtodoma je sprednja postelja v osrednjem delu avtodoma, ki se spusti izpod stropa avtodoma. Uporabnost dopolnjuje opremljena kuhinja in prostorna praktična kopalnica s tušem in z vrati ločenim WC-jem. Celotna notranjost je osvetljena z LED svetili.

Sunliving S 75 SL

Pod atraktivno aerodinamično zunanjostjo avtodoma Sun Living S 75 SL se skriva dobro opremljena in premišljeno zasnovana prostorna notranjost namenjena potovanju in bivanju petih popotnikov.
Vsak od popotnikov sedi na udobnem sedežu opremljenem z vzglavnikom in varnostnim pasom. Najudobnejša sta sedeža v kabini vozila, ki ju lahko med postankom obrnete nazaj proti bivalnemu delu avtodoma.

V zadnjem delu avtodoma se lahko odpočijete na široki zakonski postelji z dvema vzdolžnima ležiščema in vmesnim dostopom. Pod to posteljo je velik prtljažni prostor pravokotne oblike in dostopen z obeh strani avtodoma.

V osrednjem delu je jedilniška sedežna garnitura in bočni sedež s petim varnostnim pasom. Nad temi sedeži je druga postelja namenjena dvema popotnikoma. To je ena izmed najbolj uporabnih in inovativnih stvari v tem avtodomu. Bistvena prednost te postelje je, da jo, ko jo potrebujete, spustite izpod stropa avtodoma. Potem, ko je ne potrebujete več, pa jo elegantno potisnete nazaj pod strop avtodoma.

Za petega popotnika se postelja pripravi z zlaganjem mize in iz blazin sedežne garniture ali pa se pridruži potnikom na zadnji postelji na vmesnem ležišču.

V tem avtodomu je veliko uporabne dodatne opreme, ki služi dobremu počutju popotnikov na potovanju (udobni in ergonomsko oblikovani sedeži in sedežna garnitura, motorna klimatska naprava, tenda Thule dolžine 4,5 m, tempomat, električno talno ogrevanje, plinska peč Truma 6E z elektro grelcem, plinski štedilnik s tremi gorilci, prostoren 142 l hladilnik, ki deluje na plin/12 V/ 220 V in avtomatskim izbiranjem vira energije, bivalna klimatska naprava-220 V…).
Kolesarjem omogočimo, da si ob doplačilu lahko najamejo tudi prtljažnik za štiri kolesa, ki se namesti na zadnjo steno avtodoma.

V tem avtodomu najdete vse, kar rabite v udobnem družinskem avtodomu. Na vas je, da si zamislite cilj, določite pot ter se z avtodomom odpeljete.

Sunliving S 75 SL - tloris
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Citroen Jumper 35L 2,2 HDI
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (HDI) – EURO 6 d
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2184 cm3/ 121 KW- 165 KM
Leto proizvodnje 2024
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 7,42 m
Širina avtodoma 2,32 m
Višina avtodoma 2,87 m + bivalna klima= 3,10 m
Notranja višina v avtodomu 2,10 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2988 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 5
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal, vrtljiva sedeža v kabini vozila z nasloni za roke, avtomatska motorna klimatska naprava v kabini vozila, tempomat, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, zavese na steklih kabine, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 4 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda dolžine 4,5 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, klini- podloge za niveliranje avtodoma, bivalna klima-220 V, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji

Sunliving S 75 SL
Sunliving S 75 SL
Sunliving S 75 SL
Sunliving S 75 SL

 

Sunliving S 75 SL
Sunliving S 75 SL
Sunliving S 75 SL
 
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 27.03.2024
05.11. – 31.12.2024

 • 163 €
 • 142 €
 • 136 €
 • 132 €
 • 129 €
 • 616 €

srednja sezona


28.03. – 23.04.2024
06.05. – 19.06.2024
30.08. – 04.11.2024

 • 179 €
 • 156 €
 • 149 €
 • 145 €
 • 142 €
 • 665 €

visoka sezona


24.04. – 07.05.2024
20.06. – 29.08.2024

 • 204 €
 • 177 €
 • 170 €
 • 165 €
 • 159 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.500 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o.

Doplačilo za več prevoženih km (omejitev 400 km povprečno prevoženih kilometrov na dan najema avtodoma – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni). 0,35 €/km
* Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev za 3-4 kolesa, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za KOMBI AVTODOME je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 DL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Nosilci niso primerni za električna kolesa! 5,00 €/dan
Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom! Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma. do 10 % dodatnega popusta za naše zveste stranke
** Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. V visoki sezoni možen samo najem z začetkom in zaključkom v soboto. Za prvomajske in krompirjeve počitnice je možen najem minimalno 9 dni!
Dodatna oprema v vseh naših avtodomih: preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma), avtoradio z USB vhodom, izravnalne podloge. Brez doplačila!
Brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na izključno in v celoti na vašo odgovornost za čas trajanja najema avtodoma. Nimamo sklenjenih nobenih dodatnih zavarovanj za parkirana vozila in ne prevzemamo nobene odgovornosti! Brez doplačila!
Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Možne so tudi napake v izdelavi cenika, za kar se vam iskreno opravičujemo. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum izdaje: 20.11.2023
Izdajatelj: Odasa d.o.o. Trebnje

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sun living S 75 SL ISO (2021)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh