FORGOT YOUR DETAILS?

Sun living V 60 SP ISO

Mesto ali podeželje? Izkusite oboje.

Prilagodljiv in zanesljiv prijatelj.

Sun living V 60 SP ISO

Mesto ali podeželje? Izkusite oboje.

Izkusite več za manj.

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sun living V 60 SP ISO (2021)

Mesto ali podeželje? Izkusite oboje.

Avtodomi Sun Living z izvirnim pristopom oblikovanja in prilagodljivosti prinašajo svobodo in zabavo. Prilagodljiv Sunliving V 60 SP je z dolžino 599 cm okreten in zanesljiv sopotnik. Z zmogljivim motorjem Euro 6 in udobno vozniško kabino ter podvozjem preizkušenega Fiat Ducata vam bo potovanje z njim v užitek. Skrivnostne in starodavne mestne ulice, zavite podeželske ceste z ene strani obdane s strmim bregom, in na drugi strani z morjem, postanejo s tem avtodomom lahko dosegljive. In dnevov, preživetih s tem avtodomom, zlepa ne boste pozabili.

Zunanjost

Sunliving V 60 SP je vaš zanesljiv sopotnik na vaših odkrivanjih lepot starodavnih mest ali evropskih metropol, raziskovanju skritih naravnih lepot ali vsem znanih znamenitosti. Omogoča lahkotno vožnjo in manevriranje, z njim pa se lahko odpeljete prav kamorkoli želite. Drsna bočna stranska vrata omogočajo lahek dostop v bivalni del. Mrčesu ovira vstop komarnik tudi na teh drsnih vratih. Na vseh oknih so tudi komarniki. Dvojna krilna vrata na zadku avtodoma pa skrivajo prostoren prtljažnik pod zadnjo posteljo.

Notranjost

Prilagodljivost prostora je poglavitna prednost notranjosti tega avtodoma. Pomemben del avtodoma je opremljena in urejena kuhinja. Jedilna garnitura je sestavljena iz sedežne klopi opremljene z ISOFIX nastavki in dveh vrtljivih kabinskih kapitanskih sedežev. Udobna postelja v zadnjem delu lahko ponoči nudi udoben počitek dvema popotnikoma, podnevi pa z enostavnim posegom tudi dodaten prostor za shranjevanje. Kopalnica kompaktnih mer s straniščem dobro služi svojemu namenu. Avtodom Sun living V 60 SP popotnikom nudi največ udobja in zadovoljstva na majhnem prostoru..

Sun living V 60 SP ISO

Za vaša dinamična potepanja ali vikend izlete, hitre obiske sejmov ali romantične poti v dvoje, vam nudimo naš kompakten in udoben avtodom Sunliving V 60 SP. Osnova tega avtodoma je priljubljen in preizkušen kombi Fiat Ducato najnovejše generacije, letnik 2018, ki ga poganja sodoben Euro 6 diesel motor s 140 KM (103kW). Zasnova bivalnega dela in izdelava le-tega je rezultat dela v Adria Mobil iz Novega mesta.

S tem avtodomom se boste brez problemov zapeljali tudi v stara mesteca in vasi, odkrivali samotne kotičke na obali, osvajali prostranstva severnih dežel… Avtodom Sunliving V 60 SP je zelo primeren za take poti. Uporabna in domiselno zasnovana ter kvalitetna izdelana notranjost z jedilno mizo in dvema vrtljivima sedežema vas bo navdušila. K temu zagotovo sodi tudi domiselna rešitev, ko lahko spremenite sedežno garnituro in mizo z nekaj gibi v ležišče za tretjega morda celo četrtega mlajšega in manjšega člana posadke. Z dobro izolacijo sten bo tudi prijeten in uporaben sopotnik skozi vse leto.

Zakonsko posteljo v zadnjem delu avtodoma lahko tudi dvignete, in s tem povečate prostor za prevoz opreme in rekvizitov.

Avtodom je v kabini opremljen z motorno klimatsko napravo. Za hladne dni bo prav prišla s plinska peč Truma z bojlerjem. Novost v tem avtodomu je 90 litrskim kompresorski hladilnik z zmrzovalnikom 12V/220 V. V kuhinja je na razpolago štedilnik z dvema plinskima gorilnikoma. Vsa okna so opremljena s senčniki in komarniki. Komarnik je tudi na vhodnih drsnih vratih.

Avtodom je pisan na kožo dvema odraslima popotnikoma. Lahko jima delata družbo še do dva mlajša sopotnika, saj ima 4 sedeže z varnostnimi pasovi in ISOFIX nastavki za pritrjevanje otroških sedežev na sedežni klopi v jedilnici.

Prednost tega avtodoma je njegova okretnost in skorajda neopaznost v primerjavi s klasičnim avtodomom. Dolžina 5,99m ga uvršča med bolj okretne in za vožnjo manj problematične avtodome. Tudi z višin 2,58m in zmerne širine 2,05m se boste lažje zlili z okoljem, kamor boste prišli.

Za kolesarske navdušence je za ta avtodom za doplačilo na voljo še nosilec za dva kolesa na zadnjih vratih. Seveda dobite tudi predpisano označevalno tablo.

S tem avtodom imate možnost narediti svoje prve korake oziroma poti v svet avtodomarstva. To je lahko tako v letih, ko ste še mlajši in samo v dvoje ali kasneje, ko ste starejši in zopet samo v dvoje, vaš mladi rod je pa že odšel po svojim poteh…

Sun living V 60 SP ISO - tloris
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 290)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6 z Ad blue
Delovna prostornina / moč (kW-KM) 2287 cm³/ 103 kW- 140 KM
Leto proizvodnje 2021
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 5,99 m
Širina avtodoma 2,05 m
Višina avtodoma 2,58 m
Notranja višina v avtodomu 1,90 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2815 kg
Število sedežev= maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo 4
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, centralno daljinsko zaklepanje kabine in bivalnega dela, vrtljiva sedeža v kabini vozila, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, 2x ISOFIX pritrdišča za otroške sedeže, električni pomik stekel in ogledal v kabini, tempomat, motorna klimatska naprava v kabini vozila, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 2 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor Thule/ Fiamma 3,7 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, podloge za niveliranje avtodoma

Sunliving V 60 SP
Sunliving V 60 SP
Sunliving V 60 SP
Sunliving V 60 SP

 

Sunliving V 60 SP
Sunliving V 60 SP
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 27.03.2024
05.11. – 31.12.2024
 

 • 124 €
 • 108 €
 • 105 €
 • 102 €
 • 98 €
 • 498 €

srednja sezona


28.03. – 23.04.2024
06.05. – 19.06.2024
30.08. – 04.11.2024

 • 137 €
 • 119 €
 • 115 €
 • 112 €
 • 108 €
 • 535 €

visoka sezona


24.04. – 07.05.2024
20.06. – 29.08.2024
 

 • 155 €
 • 135 €
 • 135 €
 • 127 €
 • 123 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.300 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o.

Doplačilo za več prevoženih km (omejitev 400 km povprečno prevoženih kilometrov na dan najema avtodoma – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni).

0,35 €/km

* Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev za 3-4 kolesa, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za KOMBI AVTODOME je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Nosilci niso primerni za električna kolesa!

5,00 €/dan

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom! Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma.

do 10 % dodatnega popusta za naše zveste stranke

** Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. V visoki sezoni možen samo najem z začetkom in zaključkom v soboto. Za prvomajske in krompirjeve počitnice je možen najem minimalno 9 dni!

Dodatna oprema v vseh naših avtodomih: preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma), avtoradio z USB vhodom, izravnalne podloge.

Brez doplačila!

Brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na izključno in v celoti na vašo odgovornost za čas trajanja najema avtodoma. Nimamo sklenjenih nobenih dodatnih zavarovanj za parkirana vozila in ne prevzemamo nobene odgovornosti!

Brez doplačila!

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Možne so tudi napake v izdelavi cenika, za kar se vam iskreno opravičujemo. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum izdaje: 20.11.2023
Izdajatelj: Odasa d.o.o. Trebnje

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sun living V 60 SP ISO (2021)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh