FORGOT YOUR DETAILS?

Adria Matrix M 670 SL ISO

Atraktiven avtodom za najzahtevnejše.

Eden za vse.

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Adria Matrix M 670 SL ISO 22 (2022)

Atraktiven avtodom za najzahtevnejše. Eden za vse.

Avtodom Adria Matrix 670 Axess je eden izmed najpriljubljenejših avtodomov. Ta avtodom odlikuje priznano in poznano udobje ter zadovoljstvo pri bivanju in potovanju. Poglavitna prednost in lastnost tega avtodoma je v električna dvižna postelja srednjem delu avtodoma. Zunanjost tega avtodoma je izdelana iz poliestra dopolnjena z atraktivno grafiko. Avtodom Matrix 670 SL se ponaša poleg atraktivnega izgleda tudi s kvalitetnimi materiali za prevleke sedežev in blazin.

Avtodom se ponaša z aerodinamično stransko silhueto in z več notranje višine v bivalnem delu, s širšimi (600 mm) vhodnimi vrati in spremenjeno ter obogateno notranja razporeditev (V-kuhinja in ločen WC ter kopalnica), …

Zunanjost

AMatrixovo aerodinamično obliko dopolnjuje zunanja grafika in velika zatemnjena okna. Stene in streha bivalnega dela avtodoma in tudi stene so vedno bele. Kjerkoli se boste z njim pojavili, vas bodo opazili.

Notranjost

Prostoren Matrix je avtodom, ki ponuja vse, kar želite in potrebujete za idealno potovanje ali počitnikovanje. Sem šteje prostorna L-sedežna skupina in moderna ter dobro opremljena V-kuhinja. Ne manjka niti LED osvetlitev notranjost. Funkcionalno in estetsko pohištvo ter udobno oblazinjenje vam zagotavljata zadovoljstvo in udobje med bivanjem in vožnjo.

Adria Matrix M 670 SL ISO 22

Matrixovo aerodinamično obliko dopolnjuje zunanja grafika in velika zatemnjena okna. Stene in streha bivalnega dela avtodoma in tudi stene so vedno bele. Kjerkoli se boste z njim pojavili, vas bodo opazili.

Prostoren Matrix je avtodom, ki ponuja vse, kar želite in potrebujete za idealno potovanje ali počitnikovanje. Sem šteje prostorna L-sedežna skupina in moderna ter dobro opremljena V-kuhinja. Ne manjka niti LED osvetlitev notranjost. Funkcionalno in estetsko pohištvo ter udobno oblazinjenje vam zagotavljata zadovoljstvo in udobje med bivanjem in vožnjo.

Dopolnjen polintegriran avtodom Adria Matrix 670 SL spada v tako imenovan razred avtodomov crossover. Bistvena odlika in prednost te vrste avtodomov je oblika, ki je kombinacija polintegriranega in mansardnega avtodoma. V takih avtodomih so združili dobre lastnosti teh dveh, do sedaj najpogostejših tipov avtodomov. Matrix je v veliki meri združil prostornost in zračnost mansardnega avtodoma z aerodinamičnim nizkim bočni profilom polintegriranega avtodoma.

Zaradi premišljenega oblikovanja pohištva in notranje opreme je v tem avtodomu dovolj prostora za pet popotnikov. Vsak od njih sedi na udobnem sedežu opremljenem z vzglavnikom in varnostnim pasom. Po udobju med vožnjo in ergonomiji izstopata sedeža v kabini vozila. Ta sedeža se med počitkom lahko zavrtita nazaj proti bivalnemu delu avtodoma. S tem dobimo v avtodomu dva udobna fotelja, skoraj tako kot v vaši domači dnevni sobi.

Zadnji del avtodoma nudi na široki zakonski postelji z dvema vzdolžnima ležiščema in vmesnim dostopom, kar tudi dvema starejšima popotnikoma nudi možnost enostavnega dostopa do ležišča in pravega počitka. Pod to posteljo je velik prtljažni prostor, dostopen z obeh strani avtodoma skozi široka vrata. Tu boste lahko shranili počitniško opremo, športne rekvizite in še kaj drugega, kar ne morete pogrešati na vašem potovanju ali počitnikovanju.

Osrednji del avtodoma je jedilniška L-sedežna garnitura, nad katero je druga zakonska postelja. Ta je ena izmed najbolj inovativnih in uporabnih stvari v tem avtodomu, tudi v tej izdaji Matrixa. Najpomembnejša lastnost te postelje je to, da jo takrat, ko jo potrebujete, spustite s pomočjo elektromotorjev izpod stropa avtodoma. Potem, ko pa je ne potrebujete več, pa jo elegantno seveda s pomočjo elektromotorjev, potisnete nazaj pod strop avtodoma. Na tej postelji lahko počivata dva popotnika. Za več svetlobe in zraka je na sprednjem delu strehe avtodoma nameščeno veliko strešno okno.

Peti popotnik lahko počiva na postelji, ki se jo pripravi iz spuščene mize ter sestavi iz blazin sedežne garniture.

V tem avtodomu boste našli veliko uporabnih detajlov in opreme, ki skrbijo za to, da se popotniki res dobro počutijo in uživajo na potovanju (udobni in ergonomsko oblikovani sedeži ter bivalna sedežna skupina oblečeni v elegantno prevleke, motorna klimatska naprava, tenda dolžine 4,5 m, tempomat, plinska peč Truma, pravi plinski štedilnik s tremi gorilci in avtomatskim vžiganjem, prostoren 170 oz. 142 l hladilnik, ki deluje na plin/12 V/ 220 V, z ločenim zamrzovalnikom in avtomatskim izbiranjem vira energije, bivalna klimatska naprava-220 V, …).

Za kolesarske navdušence nudimo ob doplačilu možnost, da namestimo prtljažnik za štiri kolesa na zadnjo steno avtodoma.

Lahkotna vožnja in udobno bivanje na potovanju s tem avtodomom vas kar vabi, da se z njim odpravite, lahko morda do Nordkapa , ali do Gibraltarja, ali do Bosforja ali še čez, … ali na vedno priljubljeni Jadran … le vi si postavljate meje do kje boste šli…

Adria Matrix M 670 SL ISO 22 - tloris
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 290) in Fiat Ducato 2,2 JTD (X 250)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6d in &D Final z Ad blue
Delovna prostornina / moč (kW-KM) 2287 cm³/ 103 kW – 140 KM oziroma 118 kW- 160 KM (več vozil v floti)
Leto proizvodnje 2021 oziroma 2022 (imamo več vozil)
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 7,38 m
Širina avtodoma 2,30 m
Višina avtodoma 2,85 m + bivalna klima= 3,10 m
Notranja višina v avtodomu 2,00 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2978 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 5
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal, vrtljiva sedeža v kabini vozila z nasloni za roke, motorna klimatska naprava v kabini vozila, tempomat, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, zastiralo na steklih kabine, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 4 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor-Thule dolžine 4,5 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, podloge za niveliranje avtodoma, bivalna klima-220 V na strehi avtodoma.

Adria Matrix M 670 SL ISO 22
Adria Matrix M 670 SL ISO 22
Adria Matrix M 670 SL ISO 22
Adria Matrix M 670 SL ISO 22

 

Adria Matrix M 670 SL ISO 22
Adria Matrix M 670 SL ISO 22
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 27.03.2024
05.11. – 31.12.2024

 • 173 €
 • 151 €
 • 144 €
 • 140 €
 • 137 €
 • 647 €

srednja sezona


28.03. – 23.04.2024
06.05. – 19.06.2024
30.08. – 04.11.2024

 • 190 €
 • 165 €
 • 158 €
 • 154 €
 • 151 €
 • 699 €

visoka sezona


24.04. – 07.05.2024
20.06. – 29.08.2024

 • 216 €
 • 188 €
 • 182 €
 • 177 €
 • 171 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.800 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o.

Doplačilo za več prevoženih km (omejitev 400 km povprečno prevoženih kilometrov na dan najema avtodoma – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni).

0,35 €/km

* Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev za 3-4 kolesa, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za KOMBI AVTODOME je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Nosilci niso primerni za električna kolesa!

5,00 €/dan

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom! Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma.

do 10 % dodatnega popusta za naše zveste stranke

** Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. V visoki sezoni možen samo najem z začetkom in zaključkom v soboto. Za prvomajske in krompirjeve počitnice je možen najem minimalno 9 dni!

Dodatna oprema v vseh naših avtodomih: preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma), avtoradio z USB vhodom, izravnalne podloge.

Brez doplačila!

Brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na izključno in v celoti na vašo odgovornost za čas trajanja najema avtodoma. Nimamo sklenjenih nobenih dodatnih zavarovanj za parkirana vozila in ne prevzemamo nobene odgovornosti!

Brez doplačila!

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Možne so tudi napake v izdelavi cenika, za kar se vam iskreno opravičujemo. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum izdaje: 20.11.2023
Izdajatelj: Odasa d.o.o. Trebnje

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Adria Matrix M 670 SL ISO 22 (2022)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh