FORGOT YOUR DETAILS?

Sunliving V 60 SP

Mesto ali podeželje? Izkusite oboje.

Prilagodljiv in zanesljiv prijatelj.

Sunliving V 60 SP

Mesto ali podeželje? Izkusite oboje.

Izkusite več za manj.

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sunliving V 60 SP ISOFIX (2020)

Mesto ali podeželje? Izkusite oboje.

Avtodomi Sun Living z izvirnim pristopom oblikovanja in prilagodljivosti prinašajo svobodo in zabavo. Prilagodljiv Sunliving V 60 SP je z dolžino 599 cm okreten in zanesljiv sopotnik. Z zmogljivim motorjem Euro 6 in udobno vozniško kabino ter podvozjem preizkušenega Fiat Ducata vam bo potovanje z njim v užitek. Skrivnostne in starodavne mestne ulice, zavite podeželske ceste z ene strani obdane s strmim bregom, in na drugi strani z morjem, postanejo s tem avtodomom lahko dosegljive in dnevi s tem avtodomom bodo dnevi, ki jih zlepa ne boste pozabili.

Zunanjost

Sunliving V 60 SP je vaš zanesljiv sopotnik na vaših odkrivanjih lepot starodavnih mest ali evropskih metropol, raziskovanju skritih naravnih lepot ali vsem znanih znamenitosti. Omogoča lahkotno vožnjo in manevriranje, z njim pa se lahko odpeljete prav kamorkoli želite. Drsna bočna stranska vrata omogočajo lahek dostop v bivalni del. Mrčesu ovira vstop komarnik tudi na teh drsnih vratih. Na vseh oknih so tudi komarniki. Dvojna krilna vrata na zadku avtodoma pa skrivajo prostoren prtljažnik pod zadnjo posteljo.

Notranjost

Prilagodljivost prostora je poglavitna prednost notranjosti tega avtodoma. Pomemben del avtodoma je opremljena in urejena kuhinja. Jedilna garnitura je sestavljena iz sedežne klopi opremljene z ISOFIX nastavki in dveh vrtljivih kabinskih kapitanskih sedežev. Udobna postelja v zadnjem delu lahko ponoči nudi udoben počitek dvema popotnikoma, podnevi pa z enostavnim posegom tudi dodaten prostor za shranjevanje. Kopalnica kompaktnih mer s straniščem dobro služi svojemu namenu. Avtodom Sunliving V 60 SP popotnikom nudi največ udobja in zadovoljstva na majhnem prostoru..

Sunliving V 60 SP

Za vaša dinamična potepanja ali vikend izlete, hitre obiske sejmov ali romantične poti v dvoje, vam nudimo naš kompakten in udoben avtodom Sunliving V 60 SP. Je naslednik priljubljenega Sunliving Flexo SP. Osnova tega avtodoma je priljubljen in preizkušen kombi Fiat Ducato najnovejše generacije, letnik 2018, ki ga poganja sodoben Euro 6 diesel motor s 130 KM (96KW). Zasnova bivalnega dela in izdelava le-tega je rezultat dela v Adria Mobil iz Novega mesta.

S tem avtodomom se boste brez problemov zapeljali tudi v stara mesteca in vasi, odkrivali samotne kotičke na obali, osvajali prostranstva severnih dežel… Avtodom Sunliving V 60 SP je zelo primeren za take poti. Uporabna in domiselno zasnovana ter kvalitetna izdelana notranjost z jedilno mizo in dvema vrtljivima sedežema vas bo navdušila. K temu zagotovo sodi tudi domiselna rešitev, ko lahko spremenite sedežno garnituro in mizo z nekaj gibi v ležišče za tretjega morda celo četrtega mlajšega in manjšega člana posadke. Z dobro izolacijo sten bo tudi prijeten in uporaben sopotnik skozi vse leto.

Zakonsko posteljo v zadnjem delu avtodoma lahko tudi dvignete, in s tem povečate prostor za prevoz opreme in rekvizitov.

Avtodom je v kabini opremljen z motorno klimatsko napravo. Za hladne dni bo prav prišla s plinska peč Truma z bojlerjem. Novost v tgem avtodomu je 90 litrskim kompresorski hladilnik z zmrzovalnikom 12V/220 V. V kuhinja je na razpolago štedilnik z dvema plinskima gorilnikoma. sa okna so opremljena s senčniki in komarniki. Komarnik je tudi na vhodnih drsnih vratih.

Avtodom je pisan na kožo dvema odraslima popotnikoma. Lahko jima delata družbo še do dva mlajša sopotnika, saj ima 4 sedeže z varnostnimi pasovi in ISOFIX nastavki za pritrjevanje otroških sedežev na sedežni klopi v jedilnici.

Prednost tega avtodoma je njegova okretnost in skorajda neopaznost v primerjavi s klasičnim avtodomom. Dolžina 5,99m ga uvršča med bolj okretne in za vožnjo manj problematične avtodome. Tudi z višin 2,58m in zmerne širine 2,05m se boste lažje zlili z okoljem, kamor boste prišli.

Za kolesarske navdušence je za ta avtodom za doplačilo na voljo še nosilec za dva kolesa na zadnjih vratih. Seveda dobite tudi predpisano označevalno tablo.

S tem avtodom imate možnost narediti svoje prve korake oziroma poti v svet avtodomarstva. To je lahko tako v letih, ko ste še mlajši in samo v dvoje ali kasneje, ko ste starejši in zopet samo v dvoje, vaš mladi rod je pa že odšel po svojim poteh…

Sunliving V 60 SP
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 290)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 96 KW- 130 KM
Leto proizvodnje 2020
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 5,99 m
Širina avtodoma 2,05 m
Višina avtodoma 2,58 m
Notranja višina v avtodomu 1,90m
Največja tehnično dovoljena masa 3300 kg
Masa vozila 2815 kg
Število sedežev= maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo 4
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, centralno daljinsko zaklepanje kabine in bivalnega dela, vrtljiva sedeža v kabini vozila, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, 2x ISOFIX pritrdišča za otroške sedeže, električni pomik stekel in ogledal v kabini, tempomat, motorna klimatska naprava v kabini vozila, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 2 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor Thule/ Fiamma 3,7 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, podloge za niveliranje avtodoma

Sunliving V 60 SP
Sunliving V 60 SP
Sunliving V 60 SP
Sunliving V 60 SP

 

Sunliving V 60 SP
Sunliving V 60 SP
Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2023
08.11. – 31.12.2023

 • 114 €
 • 102 €
 • 98 €
 • 94 €
 • 91 €
 • 434 €

srednja sezona


01.04. – 19.04.2023
10.05. – 15.06.2023
30.08. – 07.11.2023

 • 125 €
 • 112 €
 • 107 €
 • 104 €
 • 100 €
 • 467 €

visoka sezona


20.04. – 09.05.2023
16.06. – 29.08.2023

 • 144 €
 • 128 €
 • 123 €
 • 119 €
 • 115 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.200 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 145 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving V60 SP, Sunliving V65 SL in Adria Twin SL je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4,9 €/dan.

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. Doplačilo za več prevožene km (omejitev 400 km/ dan – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni).

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. Za prvomajske počitnice je možen najem minimalno 9 dni! Najem krajši od 3 dni ni možen!

Dodatna oprema v vseh naših avtodomih

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Sunliving V 60 SP), inverter 12V /220V-150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

Za čas trajanja najema avtodoma vam nudimo tudi brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na vašo odgovornost.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Pridržujemo si pravico do popravkov zaradi napak pri vnosov podatkov. Za morebitne napake se opravičujemo! Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: 01. 01. 2023

maj 2023

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sunliving V 60 SP (2020)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh