FORGOT YOUR DETAILS?

Sunliving V 65 SL

Za brezskrben obisk mesta ali podeželja

Preizkusite vse, in še več…

Sunliving V 65 SL

Dobro počutje med vožnjo in počivanjem

Dobro počutje med vožnjo in počivanjem

Imate vprašanje za nas ali pa potrebujete dodatne informacije?

Najem avtodoma – Sunliving V 65 SL (2021)

Preizkusite vse, in še več…

Avtodom nove generacije Sun Living serije V so s prilagodljivostjo pojem sopotnika, s katerim z lahkoto doživite svobodo in zabavo. Vsestransko uporaben Sunliving V 65 SL z dolžino 636 cm je okreten in zanesljiv sopotnik na poti. Za to skrbi preizkušen Fiat Ducato z zmogljivim Euro 6 motorjem in udobno vozniško kabino ter podvozjem. Z njim vam je dosegljivo vse, od zavitih mestnih ulic starodavnih primorskih mest, romantičnih podeželskih cest do vzponov v mondena smučišča…

Zunanjost

S avtodomom vozila Sunliving V 65 SL se odpeljete prav kamorkoli želite. V bivalni del z lahkoto vstopite skozi drsna bočna stranska vrata. V kabino pa skozi široka vrata kabinskega dela. Prtljažnik je dostopen skozi dvojna krilna vrata. Vsa vrata se zaklepano s centralnim zaklepanjem, tudi zadnja krilna vrata.

Notranjost

Poglavitna prednost tega avtodoma je njegova prilagodljivost. Sem šteje zagotovo dobro opremljen kuhinjski del z novim na višini oči ergonomsko nameščenim kompresorskim hladilnikom. Dobro počutje med vožnjo in počivanjem omogočajo udobna dvosedežna garnitura za mizo in dva vrtljiva kabinska kapitanska sedeža. Vzdolžna postelja v zadnjem delu lahko ponoči nudi udoben počitek dvema popotnikoma, podnevi pa z enostavnim posegom tudi dodaten prostor za shranjevanje ali druženje. Tukaj je še inovativna tretja postelja, ki je pritrjena na strop in na steno avtodoma. Kopalnica kompaktnih mer s straniščem dobro služi svojemu namenu. Redki so avtodomi, kjer boste na tako majhnem prostoru našli več udobja in zadovoljstva, kot v avtodomu Sunliving V 65 SL.

Sunliving V 65 SL

Za vikend izlete, daljša potovanja, krajše ali daljše poslovne poti vključno z obiski sejmov, je na razpolago kompakten in udoben avtodom Sunliving V 65 SL. Osnovno vozilo je preizkušen kombi Fiat Ducato. Poganja ga sodoben Euro 6 d diesel motor s 140 KM (103KW), ki za svoje delovanje potrebuje dodatek Ad blue. Zasnova bivalnega dela in izdelava le-tega je delo Adria Mobil iz Novega mesta.

Nova rešitev za posteljo tretjega sopotnika, je viseče ležišče v zadnjem delu, prečno nad zadnjo zakonsko posteljo.

Zakonsko posteljo v zadnjem delu avtodoma lahko tudi preoblikujete, in s tem povečate prostor za prevoz opreme in rekvizitov, ali ustvarite prostor za družinsko druženje.

V tem avtodomu bosta za prijeten hlad v poletnem času poskrbeli dve klimatski napravi. Na strehi vozila je klimatska naprava na električno energijo 220 V, ki vam bo ohladila notranjost, ko boste priključeni na električno omrežje. Med vožnjo pa vas bo v kabini avtodoma hladila motorna klimatska naprava.

Za ogrevanje boste v hladnih dneh lahko uporabili plinsko peč Truma z bojlerjem. Ta avtodom je opremljen z 85 litrskim kompresorski hladilnik z zmrzovalnikom 12V/220 V. Za dodaten vir električne energije skrbi na strehi nameščena sončna celica z močjo 150 W.

V kuhinji je na voljo plinski štedilnik z dvema gorilnikoma. Vsa okna imajo senčnike in komarnike. Ne manjka niti komarnik na vhodnih drsnih vratih avtodoma, niti tenda dolžine 3,75m.

Avtodom je idealen za potovanje dveh odraslih popotnikov in enega, morda dveh mlajših otrok.
Sunliving S 65 SL s dolžino 6,36 m sodi med bolj okretne in za vožnjo bolj prijaznejše avtodome. Tudi zaradi višine 2,70m in širine 2,05 m boste manj opazni in moteč za okolje, kamor boste prišli.

Kolesarski navdušenci si lahko za doplačilo izberejo še nosilec za dve kolesi na zadnjih vratih, ki je seveda opremljen s predpisano označevalno tablo.

Ta avtodom nudi dobre možnosti za prve korake v svet potovanj z avtodomi, pa naj bo to za mlajše popotnike, ko ste še v dvoje ali z mlajšimi otroci ali kasneje, ko ste starejši in spet samo v dvoje, saj je vaš mladi rod že odšel po svojih poteh…

ASunliving V 65 SL
Osnovno vozilo avtodoma
Osnovno vozilo Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 290)
Motor – okoljevarstvena kategorija Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6D
Delovna prostornina / moč (KW-KM) 2287 cm3/ 103 KW – 140 KM
Leto proizvodnje 2021
Mere in masa avtodoma
Dolžina avtodoma 6,36 m
Širina avtodoma 2,05 m
Višina avtodoma 2,75 m
Notranja višina v avtodomu 1,90 m
Največja tehnično dovoljena masa 3500 kg
Masa vozila 2875 kg
Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo) 4
Prostornina posode za gorivo (diesel) 90 litrov
Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma

pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, centralno daljinsko zaklepanje kabine in bivalnega dela, vrtljiva sedeža v kabini vozila, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal v kabini, tempomat, motorna klimatska naprava v kabini vozila, bivalna klimatska naprava na strehi vozila (220 V), rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio DAB z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 2 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor Thule/ Fiamma 3,75 m, zložljivi kamp stoli in mizica, električni priključki in podaljšek, cev za nalivanje vode, klini-podloge za niveliranje avtodoma.

Sunliving V 65 SL
Sunliving V 65 SL
Sunliving V 65 SL
Sunliving V 65 SL

 

Cenik
 • do vključno 4 dni
 • od 5 do vključno 13 dni
 • od 14 do vključno 20 dni
 • od 21 do vključno 27 dni
 • 28 dni in več
 • vikend (četrtek – ponedeljek)

nizka sezona


01.01. – 31.03.2023
08.11. – 31.12.2023

 • 123 €
 • 110 €
 • 106 €
 • 103 €
 • 99 €
 • 462 €

srednja sezona


01.04. – 19.04.2023
10.05. – 15.06.2023
30.08. – 07.11.2023

 • 135 €
 • 121 €
 • 116 €
 • 114 €
 • 109 €
 • 498 €

visoka sezona


20.04. – 09.05.2023
16.06. – 29.08.2023

 • 156 €
 • 139 €
 • 133 €
 • 129 €
 • 125 €
 • Ni možno!

Varščina: 1.300 €

Doplačila in omejitve pri najemu avtodoma

Zvestobo naših strank cenimo in jo nagrajujemo z dodatnim popustom

Našim zvestim strankam nudimo posebno ugodnost – za vsak zaključen teden najema avtodoma pri našem podjetju, nudimo še 1% dodatnega popusta pri naslednjem vsaj tedenskem najemu. Na tak način pridobijo naše zveste stranke še do največ dodatnih 10 % popusta na ceno najema avtodoma.

Translog

Ob vsakem najemu zaračunamo enkraten strošek v višini 145 €, ki je namenjen kritju stroškov nastalih s pripravo in primopredajo avtodoma (kemikalija za WC, plin, fino čiščenje, slovenska avtocestna vinjeta, primopredaja…). Strošek ne vključuje zunanjega čiščenja avtodoma, notranjega čiščenja avtodoma, praznjenja in čiščenja WC kasete ter praznjenja posode za odpadno vodo! Te storitve zaračunamo dodatno skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju Odasa d.o.o., ki so objavljeni na tej spletni strani.

Nosilec za kolesa

Doplačilo za nosilec za kolesa (za 4 kolesa) skupaj z označevalno tablo – na razpolago omejeno število nosilcev, zato vam priporočamo rezervacijo za nosilec za kolesa ob rezervaciji najema avtodoma! Za Sunliving V60 SP, Sunliving V65 SL in Adria Twin SL je možna izposoja nosilca samo za 2 kolesa. Adria Sonic 700 SL nima možnosti izposoje nosilcev za kolesa! Cena najema nosilca znaša 4,9 €/dan.

Omejitev prevoženih kilometrov

V ceno najema avtodoma je vključeno povprečno prevoženih do 400 km na dan (mišljen je samo strošek najema avtodoma, brez ostalih stroškov). Za več prevoženih kilometrov dodatno zaračunamo 0,30 €/km. Doplačilo za več prevožene km (omejitev 400 km/ dan – velja samo za najem avtodoma, ki je krajši od vključno 20 dni).

Omejitve pri najemu avtodoma

Najem v visoki sezoni krajši od enega tedna (7 dni) načeloma ni možen. Za prvomajske počitnice je možen najem minimalno 9 dni! Najem krajši od 3 dni ni možen!

Dodatna oprema v vseh naših avtodomih

preproga po tleh avtodoma, kvalitetni in udobni zložljivi kamp stoli in miza, električni priključki in podaljšek 20-25 m, cev za natakanje vode, tenda, dvojna klimatska naprava (motorna v kabini vozila in 220 V v bivalnem delu avtodoma-razen pri Sunliving V 60 SP), inverter 12V /220V-150 W, avtoradio s CD-jem in USB vhodom, izravnalne podloge.

Za čas trajanja najema avtodoma vam nudimo tudi brezplačno parkiranje vašega vozila na našem dvorišču na vašo odgovornost.

 

Z objavo novega cenika, preneha veljavnost staremu ceniku. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave. Pridržujemo si pravico do popravkov zaradi napak pri vnosov podatkov. Za morebitne napake se opravičujemo! Sprememba cenika ne velja za nazaj oziroma za predhodno poslane ponudbe in sklenjene najemne pogodbe!

Datum: 01. 01. 2023

Podatki o najemniku

Ime in priimek/naziv podjetja*:

 

Naslov/sedež podjetja*:

Poštna št. in kraj*:

Telefon*:

Elektronska pošta*:

Podatki o najemu

Izbrani avtodom: Sunliving V 65 SL (2021)

 

Datum začetka najema*:

Datum zaključka najema*:

Načrtovana pot/cilj potovanja z avtodomom*:

Preverjanje*
captcha

 

Polja označena z * so obvezna.

Povpraševanje preko tega obrazca je za vas brez vsakih obveznosti in ga upoštevamo zgolj kot informativno povpraševanje.

Podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za svoje potrebe – vaše osebne podatke in vaš E-poštni naslov ne bomo posredovali tretjim osebam, prav tako ga ne bomo izrabljali za pošiljanje nezaželene reklamne pošte. Pridržujemo si pravico, da Vam občasno pošljemo sporočilo o novostih pri našem podjetju, ki bi bile morda zanimive tudi za vas, naše potencialne stranke.

Na vrh